2011-08-09

37 - Dålig dag

Nu har komma-hem-glädjen lagt sig och jag känner mig allmänt låg. Huvudvärk och illamående. Psykosomatiskt?

Har sovit en del på dagen och ville inte gå upp vilket alltid är ett dåligt tecken. Hur länge kommer svackan pågå this time around?

Var naturligtvis tvungen att tröstshoppa lite och en FormFix amningskudde är beställd från GoBaby. Fri frakt över 500 kr och de har det lägsta priset jag hittade. Återstår att se om servicen är bra.


Kudden ser jag fram emot att ha i sängen redan nu då jag ligger lite för mycket på mage för att det ska vara bekvämt. Dessutom vågar jag inte längre ligga på höger sida efter forskningen som dök upp för någon månad sen. Alternativen är på vänster sida eller på rygg. Inte optimalt för en på-mage-sovare.

Beställde även en amnings-bh, en mjuk för natten. Lite tidigt kanske men nattamningen har varit så viktig för mitt sinne att jag vill försäkra mig om att ha en skön bh så snart som möjligt.

En annan rolig sak är att jag fick mitt Tampons for free-paket igår tillsammans med en Acnicyl ansiktscreme jag ska testa. Perfekt för min hormonstinna hy! Återkommer om det. Tampongerna hamnar dock på vänt tills efter förlossningen...
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!