2011-10-24

Droger och måndagsmorgon!

Så var det måndag igen, härligt!


 På mitt jobb (som jag för tillfället är ledig från) fanns det en kundtoalett som vi som personal hade väldigt bra sikt över. En dag kom det in två tjejer, väldigt mejkade, snygga och kanske 15 år gamla. De var inne på toaletten väldigt länge (det var få kunder just då så vi märkte det) och när de kom ut gick de väldigt snabbt iväg. Hela deras beteende var väldigt misstänkt och efter dem hittade vi en kanyl och två burkar Red Bull nedtryckta i soporna.

Inser att jag börjar tappa kollen och bli gammal för jag får inte ihop det, vad innebär det? Injicerade dom Red bull? Haha, om ni bara visste hur vi spekulerade. Någon som vet och vill upplysa en soon-to-be-tonårsmorsa?

Det var såklart oroväckande och lite otäckt och jag vill så gärna tro att det var en specialkanyl för diabetes...Såg en bra film igår kväll; The Company Men med flera bra skådespelare. Rekommenderas!
- vs -

8 kommentarer:

 1. Får du någon information om hurvida man sprutar in red bull i ådrorna så får du gärna återkomma i ett inlägg. Skit skumt ju.

  SvaraRadera
 2. Men jävlar vad det låter skumt. De måste ju ha haft ngt annat i kanylerna och sen tagit sig en redbull efteråt.. eller??

  SvaraRadera
 3. Man blir ledsen när man läser sådant :(

  SvaraRadera
 4. Otäckt! :(

  // Ida F
  i_flygare@live.se

  SvaraRadera
 5. Men gud vad läskigt! Verkar ju riktigt skumt, och i den unga åldern! Skrämmande vart världen är på väg...

  SvaraRadera
 6. Men fy :(. Hoppas inte det hände dem något sen .

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!