2011-11-19

En produktiv lördag!

För första gången på flera veckor (tror jag) så gick jag upp vid 8 och stannade uppe. Åh vad jag gillar det! I vanliga fall kan jag gå upp med barnen före 7 men ramlar sedan helt slut i sängen och kommer knappt up före 11. Hemskt, men tröttheten slukar mig.

Idag däremot har vi har fått en hel del gjort här hemma och då är jag nöjd.

Tvättmaskinen har jobbat, badrummet är städat, tävlingsbilder är tagna (återkommer om det), barnens rum är städat, lägenheten är dammsugen, en hel del prylar är rensade och sorterade och nu sitter en köttfärspaj i ugnen. Dessutom har jag äntligen fått tummen ur och färgar håret, vilket jag borde ha gjort för kanske tre veckor sen. Godis är inhandlat, film är vald och jag är hungrig, faktiskt.

Vi har tagit upp bebiskartongen från källaren och imorgon ska 50/56-kläderna tvättas och få en plats i en garderob. Mysigt! Jag längtar verkligen tills lill*n kommer och förhoppningsvis är det bara roliga saker som väntar framöver.

Smärtan i magen har gått över och det var säkert som ni skrev, att bebis helt enkelt var på vift där h*n egentligen inte fick plats. Tack för kommentarerna, de betyder jättemycket.

Hoppas ni har en härlig lördagskväll!
- vs -

2 kommentarer:

  1. Vad härligt! Skönt att få mycket gjort och känna sig pigg! :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till :). Var gärna med i mina andra tävlingar också om du inte redan är det :). Ha en bra helg! Kram

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!