2011-11-21

Finaste adventsstjärnan är uppe!

Första julbelysningen är nu uppe! Med tanke på att mönstret på just den här är vackert höstigt så tycker jag att den mycket väl kan få vara uppe trots att vi inte kommit till första advent än. 

Den finns att köpa i fina butiken Adventsstjärna. Samtliga stjärnor levereras fraktfritt, fint inslagna och med tydliga instruktioner.
"Mysig adventsstjärna med ett elegant bladmöster tryckt på blå bakgrund.

I Indien firar man ljusets högtid, Deepavali, i slutet av oktober eller början av november och då är den här typen av stjärnor mycket populära.

Våra stjärnor är egentligen designade för Deepavali och därför har alla vackra, traditionella indiska mönster, även om vi här i Sverige använder stjärnorna i ett annat sammanhang.

Julstjärnan är tillverkad för hand av miljövänligt, återvunnet papper och mäter 60 cm från spets till spets. Den levereras utan elsladd och lampa."Den vi har satt upp, och som syns på bilden ovan, heter Adventsstjärna Blad Blått och då vi valde att sätta i en lågenergilampa blev det ett fint vitt sken.

Butiken Adventsstjärna har 21 olika modeller att välja mellan så du hittar definitivt en till dig själv eller varför inte som en oväntad adventsgåva till någon du tycker om!

Klicka på bilden för att komma till butiken.
- vs -

3 kommentarer:

 1. Ja, när det är så mörkt och trist ute är det mysigt att börja hänga upp advents-stjärnor! :-)

  Kika gärna in hos mig och var med och gissa när bebisen kommer! :-)

  Hoppas att du får en bra start på veckan! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad vackert mönstrade! Hade gärna satt upp en rosa i Lillans sovrum.. ;D

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!