2011-11-18

Vi hann inte ens känna på stafettpinnen...

Fredag idag och husdrömmarna dog med dagens första sms. Det första budet de fått, och säkerligen det enda, är för högt för oss (och för det skick huset faktiskt är i) så vi får drömma andra drömmar.
 
Jag har fått så konstiga smärtor i övre delen av magen, det liksom spänner och sträcker sig ner mot naveln. Det gör jätteont när jag står upp och mindre ont när jag ligger eller åtminstone kryper ihop. Minns inte att det varit såhär tidigare.
 
Någon som vet vad det kan bero på? Säkerligen är det helt normalt men med god fantasi kan jag få det till precis vad som helst, gärna livshotande.

Imorgon ska jag försöka hinna börja utse de tre vinnarna av doftljusen från Yankee Candle, det tar lite tid att sortera alla extralotter i form av kommentarer så jag hoppas att tålamodet är med er. Den som väntar på något gott, eh, får väl köpa choklad.
- vs -

2 kommentarer:

  1. Det kan inte vara så att bebisen ligger och stretchar där inne? Trycker på nånting med sina små hälar kanske?

    SvaraRadera
  2. Uscharna då, hoppas att dina smärtor har slutat nu. Låter verkligen inte skönt. Men det kanske bara var lill*n som låg lite knasigt? H*n måste ju vara rätt stor nu då det bara är ca 41 dagar kvar av din graviditet.

    Hoppas som sagt vara att det känns bättre nu.
    Kram!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!