2011-12-19

Grattis till sju vinnare!


Sju lyckliga vinnarea av sprillans nya pocketböcker är nu utsedda!

Stort grattis till:

1: a pris
 - Du får välja tre av böckerna ovan -

Madeleine - Levelours

"Min favoritbok är "Inte som andra döttrar" av Deborah Spungen. Finns ingen annan bok som gripit tag i mig så mycket som den."

2:a pris
 - Du får välja två av böckerna ovan -

Ingrid - P0llys

"Oj vad svårt, jag älskar att läsa! Och beroende på vilket humör jag är på så har jag olika favoritböcker. Helst så läser jag deckare, och då är Blunddockan av jeffery deaver. Spännande från början till slut! När jag känner behov av romantik och lite overkligt så är absolut Twilight-böckerna stora favoriter! Men till sist så har jag ändå en favoritförfattare, och det är Paulo Coelho. När man har läst hans vackra böcker så känner man ett lugn i hela själen, och det är verkligen härligt!"

Madeleine & Ingrid - skicka era önskemål tillsammans med adressuppgifter till vittellersvart@gmail.com så kommer böckerna med posten.

_____________________________________

3:e - 7:e pris
 - En varsin bok (slumpen avgör vilken det blir) -

Care69 - care69

"Jag är gärna med! Jag gillar "Outlander"-serien av Diana Gabaldon.
Helt underbara fängslande böcker."

Rolf - Dagens filosofiska tanke

"En bok jag rekommenderar och som är verkligt kuslig är Joe Hills bok En hjärtformad ask. Hill är son till Stephen King så han har att brås på som författare."

Elga - utan blogg

"En bok som fastnade var "Slumpvandring" av Majgull Axelsson. Döm om min förvåning när jag i en intervju hörde att hon själv upplevde att boken är en av hennes sämre. Konstigt, för jag stormgillar den."

Anci - utan blogg


"Min första stora bokupplevelse är Erik Linklaters Det blåser på månen. Fröken i 1:an läste den för oss. Det är 50 år sedan. Efter det läste jag boken för min dotter som läste den för sin son.... Den är magisk än idag..."

Camilla - utan blogg

"Favoritboken är "Avalons dimmor" av M. Zimmer Bradley. Finns ingen annan Arthur-saga som berört mig så mycket som den boken. Tror jag läste den 6-7 gånger under två år, av ren kärlek! Sen har jag läst den om igen under åren... Älskar den! Hmm...dags att läsa om den igen snart tror jag, längesen sist... :)."

_____________________________________


De fem vinnarna ovan, skicka era adresser till vittellersvart@gmail.com så kommer vinsterna med posten.

Stort tack till Mica på Pocketförlaget för vinsterna och tack till alla deltagarna och era intressanta boktips!
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!