2011-12-18

Vinn 5 x Bio-Oil!

Börja det nya året med felfri hud?

Nu har ni chansen att vinna en av fem flaskor Bio-Oil!
 
Klicka på bilden för mer information.


Bio‑Oil är en specifik hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud.

Bio‑Oil har fått 80 utmärkelser och är den bäst säljande produkten mot ärr och bristningar i 11 länder sedan den globala lanseringen 2002.

Formulan i Bio‑Oil är en kombination av växtextrakt och vitaminer i en oljebas. Oljan är syrefri, vilket bibehåller kraften i vitaminerna och i växtextrakten.

Bio‑Oil innehåller den banbrytande ingrediensen PurCellin Oil™, som förändrar formulans konsistens och gör den lätt och kladdfri. Detta garanterar att de välgörande vitaminerna och växtextrakten tas upp av huden.


1: a - 5:e pris - Bio-oil, 60 ml.
______________________________________________

Svara på följande fråga och du är med i tävlingen:

Vilket är ditt mest minnesvärda ärr?
(Skriv ditt svar som en kommentar, ange även din blogg- alt mailadress.)

Extralott om du tipsar om tävlingen på din blogg.
(Bifoga direktlänken.)
______________________________________________

Follow Vitt eller svart
så du inte missar när vinnarna presenteras!

Tävlingen pågår fram till midnatt 2/1 2012. Lycka till!
- vs -

77 kommentarer:

 1. iam in..jag har ett ganska stort ärr på knäet och de var när jag var runt 9-10 och skulle cykla till en kompis å vurpa på gruset hemma hos mina föräldrar och skrapade upp knäet. det blödde som f*n. hade så ont så ja knappt kunde gå. därför minsn ja de..

  mejl zazza_Zazzza@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag har ett stort ärr på min vänstra tumme sen jag var ungefär 10 år. Jag hjälpte min pappa att bygga i garaget, och ´höll i en gammal mora kniv sen skulle jag finputsa en träpinne och är ett stort ärr som jag stör mig på varje dag eftersom man jämt ser det.. Inte så snyggt ;)skar mig i tummen så fick sy några stygn. det

  är gärna med :)

  Mejl: perssssson_@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag har en litet ärr på bröstet, jag hade penna i handen och gick fort till köket men råkade få pennan i väggen och så hamnade den till bröstet & ja det blev ärr p.g.a det haha!
  Blogg: http://tttavlingar.blogg.se/category/tavlingar-som-avslutas-i-januari.html

  SvaraRadera
 4. Jag har ett fult ärr sen jag som tonåring hade bältros. Det brukar inte drabba unga, men jag fick "skiten". En av de största smärtor jag upplevt. Ärret sitter på sidan en bit ovanför midjan och jag skulle vilja testa Bio-Oil på det.
  HA EN GOD JUL!
  // Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Charlotte "Clotte"2011-12-18 14:11

  Mitt mest minnesvärda ärr har jag i min kropp. Ärret kommer finnas i både hjärtat och i själen. Ett ärr av mobbing. Det läker aldrig. Ärret från mitt kejsarsnitt är de bästa ärr jag har. Jag vill slippa bristningar och ojämn hud.
  Mvh
  clotte@live.se

  SvaraRadera
 6. Vill du ha lockigt hår utan att använda en locktång? Nu finns det en tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt starterpack av Curlformers Klicka på länken!
  http://twinblogg.blogg.se/2011/december/tavling.html#comment

  SvaraRadera
 7. Det ärr som syns bäst är det ärr jag själv åsamkat mig på ena fotleden. Inget jag är stolt över och önskar det vore ogjort, men jag kommer alltid minnas vad som hände i samband med det. Första och enda gången jag åkt ambulans i mitt liv. Minnesvärt, "tyvärr" kan man säga. Önskar att det vore mindre synligt när jag går barbent, men det bleknar nog aldrig helt. Dock skulle jag vilja prova att få det att bli mindre synligt..

  (Ett annat roligare ärr är ett jag har på underläppen och som enbart syns när jag spänner läppen vid tex gäspning eller när jag gapar stort. Kommer från en krock med dörr eller liknande när jag var liiiten. Lite udda ärr. *ler*)

  SvaraRadera
 8. Ett ärr på handen gjort av min älskade, ej levande pissekatt Pissen. Hon var en riktig pisseluring!

  pisseluringen@spray.se

  SvaraRadera
 9. Alla ärr jag fått när jag gjort det jag gillar mest, att snickra.

  dinglebygdens.samhallsforening@spray.se

  SvaraRadera
 10. Jag har ett ärr i ansiktet efter en trafikolycka. Mitt ansikte spräcktes upp av ett enormt tryck och de har lappat de riktigt bra. Skulle va intressant och testa om oljan ger resultat.

  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Mitt mest minnesvärda ärr är ett som knappt syns längre...
  en kamrat kastade en snöboll med en skarp isbit i på mig när jag var liten. Den träffade precis mellan näsan och läppen, vid ena sidan. Blodet strömmade och det blev en alldeles varm känsla i hela huvudet. Pojken blev livrädd och jag var väl inte så tuff just då - men sen var jag stolt över mitt fina ärr som alla frågade om :-D Är väl 30 år sen eller nåt ;-)

  /Camilla
  wihlborgskan "at" gmail.com

  SvaraRadera
 12. jag var 6 år gammal när jag var ute och cyklade och inte bromsarna funkade. Jag åkte i en backe och ramlade rakt av och fick ett hack i hackan och behövde sy :) ! är 12 år sedan men syns fortfarande.

  Linnros@live.com

  SvaraRadera
 13. Jag är gärna med och tävlar. Jag har delat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/bio-oil-21.html

  Mitt mest minnesvärda ärr är nog mitt ärr från kejsarsnittet när min lilla lilla son föddes (tillväxthämmad och i v.34). Sen har jag massa fula bristningar eftersom jag vägt en bra bit över 110kg och nu väger ca 77-78kg. Vore guld att vinna detta om det möjligen kan bidra till att minska bristningsmärkena.

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 14. Jag är gärna med!

  Delar här:
  http://inclination-to-buy.blogspot.com/2011/12/bio-oil.html

  Mitt mest minnesvärda ärr är från när jag var liten, och lekte med mina två systrar. Vi sprang och jagade varandra och jag lyckades krocka med en stolpe! Har fortfarande kvar ärret vid ena ögonbrynet!

  SvaraRadera
 15. Jag är gärna med och tävlar! Mitt mest minnesvärda ärr är på min fot som jag opererade för några år sedan. Det var min första operation och inte särskilt kul.

  SvaraRadera
 16. Jag är med.

  Jag har ett ärr på tummen, från då jag gick i 6 års gruppen och höll på vid snickarbänken. Sågade mig illa i tummen så än idag har jag ett minne av de...

  Håller tummarna på att jag får prova detta!

  veronica_134@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag måste säga att det är ärret efter en slöjdslektion i mellanstadiet då den stressade syslöjdsläraren vände sig om snabbt med ett varmt strykjärn i handen och råkade bränna min arm...


  atarinakall@hotmail.se

  SvaraRadera
 18. Mina mest minnesvärda ärr är nog alla mina bristningar från graviditete (för bristningar är väl ärr?). Så oerhört fula enligt mig, men ändå har dom ju gett mig det bästa i hela världen, på nåt vis!

  anjahakanson@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Ett minnesvärt ärr som många inte brukar tro på har jag på min högra skinka, det var efter en ridolycka som jag tvingades operera bort en förhårdnad som bildades, Ärret är ca 8 cm långt och sträcker sig utanför bikinin, skulle vara skönt att få bort det lite.

  lovisa.hagesjo@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Är man opererad 7ggr har man ärr över hela kroppen. Men mitt första ärr fick jag när jag trillade genom ett källarfönster och skar upp handleden. Där sitter som en knuta kvar än idag.

  SvaraRadera
 21. cassandra holm2011-12-19 00:33

  Mitt värsta ärr och även mitt värsta minne faktiskt, var ungefär 4 år sedan, jag är ute och promenerar en sommardag. Plötsligt kommer min kompis rottweiler och tar tag i mitt ben och släpper inte! Jag var livrädd, glömmer aldrig ondskan i dens blick, men jag klarade mig bra ändå, fick sy och så men man har ju de fula ärren kvar. Skulle vara fantastiskt att få prova detta så att man kanske känner sig mer bekväm i kjol och shorts. och jag håller tummarna!

  canicos@hotmail.se mail.

  SvaraRadera
 22. Mitt mest minnesvärda ärr har jag på ett finger, har fortfarande ont i det ibland.. för cirka ett år sen skulle jag skära upp en sån där strips och skar mig rakt i fingret istället, ropade på min dåvarande sambo sen svimmade jag för jag är ju så töntigt livrädd för blod! Kommer aldrig glömma det, hualigen

  SvaraRadera
 23. Det är nog ett ärr som jag har i handflatan. Jag och min halvsyster var ute och cyklade, sen kom vi till en skarp sväng där massa lösgrus låg... Behöver jag skriva vad som hände sen?

  KRAM
  beabofink@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Det är mitt ärr som jag har på magen. Det hela började med att jag hade väldigt ont i magen. Trodde ju såklart att det var något annat men det blev värre och värre för varje timme som gick, sen till slut var jag tvungen att åka in på akuten, eftersom jag bara kräktes hela tiden, därefter fick jag åka med ambulansen till ett större sjukhus och det visade sig att min blindtarm var på väg att spricka så jag skulle få operera mig några timmar senare. De sa att ärret på magen skulle bli några cm långt, men när jag kom ut från operationen så hade det blivit komplikationer, min blindtarm hade växt fast i tarmen och blåsan på något vis. Så ärret var 11 cm långt istället..
  Nu var det iofs ett tag sen, och ärret bleknar ju med tiden men det måste vara mitt mest minnesvärda ärr eftersom allting gick så otroligt fort! :)

  SvaraRadera
 25. Mitt mest minnesvärda och underbara ärr är från snitted då min försa dotter föddes med kejsarsnitt. Ett ärr jag är stålt av och blir glad o nonstalgisk när jag ser på =)

  GOD JUL!

  idapida@banck.se

  SvaraRadera
 26. Det måste vara när jag skulle göra chips för flera år sedan (hemmagjorda alltså) och man skulle skiva potatisen i en chipsmaskin som såg ut som en mandolin. Jag var väldigt glad och förväntansfull eftersom jag hade tagit steget att börja äta lite nyttigare. (Jag menar, hemmagjorda chips som man rostar i ugnen är ju såååå mycket nyttigare).

  Jag skivade potatisen med en väldig fart och i farten som började jag även skiva mina fingrar. Det blev några aningens röda chips kan jag tala om.

  Jag blev förskräckt och chockad men i stunden så blev jag extremt fokuserad så jag började titta runt bland alla råa chips för att hitta de förlorade bitarna/slamsorna från mina två fingrar som hade råkat mest illa ut.

  Jag virade en handduk runt högerhanden och tryckte dit bitarna från långfingret och pekfingret och sprang i full fart upp till min bästa kompis som bodde granne ovanför mig som turligt nog var/är sjuksköterska.

  Nu till ärren. Bitarna tryckte jag/vi tillbaka och lindade runt kompresser och kirurgtejp och de växte fast igen. Det blev inte tjusigt och man ser bitarna än idag (de liksom ligger "uppepå" fingret så man känner och ser dem tydligt) men varje gång jag ser dem så tänker jag med ett skratt att gå över eld för att vara nyttig - nä, det gör jag inte igen. ;)

  SvaraRadera
 27. Det är ärret efter det att jag tog bort blindtarmen..!

  Camilla kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 28. JAg är med...efter barnafödande blev min mage och höfter ganska "bristande"

  natalie_lindh@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Har ett fult ärr på vänster knä som jag fick när jag var liten. En kompis jagade mig på skoj och jag lyckades snubbla på en planka=)
  Mvh Annelie
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Jag är med! :)
  Mitt mest minnesvärda ärr fick jag när jag gick i fjärde klass. Jag ramlade och skrapade upp hela knät, men ärret är i alla fall inte så stort!

  Har länkat här: http://cjtavlar.webblogg.se/2011/december/vinn-bio-oil.html

  cam.jon@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Ett ärr som jag har på handen som jag ser varje dag. Jag skulle precis ta ut kladdkakan från ugnen då min syster kom bakifrån och skrämde mig så att jag råkade bränna mig, som blev ett ärr.

  S.c.s@hotmail.se

  (Är inte säker på att jag skickade kommentaren, om jag redan har skickat ta bort denna, annars är jag med med denna kommentaren;)

  SvaraRadera
 32. Jag har massvis av fula ärr, speciellt på benen, pga att jag har en väldigt otrevlig ovana att klia mina ben så det ibland blir sår. Min andra ovana är att jag inte kan låta bli att peta på sårskorporna...

  Men ett minnesvärt ärr.. Har nog ärligt talat inte något sånt :P Jag skulle hur som helst bli överlycklig om jag fick testa detta, kunde göra nästan vad som helst för att kunna visa upp mina ben igen utan att skämmas..

  /Maria (mela_girl87@hotmail.com)

  SvaraRadera
 33. Många ärr har jag efter diverse träningsolyckor och operationer men det är nog bara ett ärr jag ler när jag ser. Det är ett ärr efter att jag lekte med min älskade gammel katt. Det är ett märke efter ett kärleksfullt bett under en lek. Katten är sen många år borta men ärret är en ständig påminnelse om lyckliga stunder
  Linda J
  lolinondoda@spray.se

  SvaraRadera
 34. Ett ärr strax ovanför höger ögonbryn, min bror använde locket till en kaffeburk av plåt som frisbee, det kunde gått illa det!!

  SvaraRadera
 35. Mitt mest minnesvärda ärret är spàret efter en vàrta pà högra handen som jag försökte fräta bort med en stark vàrtmedicin när jag var tonàring med direktiv fràn en läkare. Jag har myckt vackra händer och det här ärret brukar störa mig nàgot eftersom det ser ut som om nàgon bränt mig med en cigarettstump...

  citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera
 36. Mitt mest minnesvärda ärr är från en operation jag gjorde på magen. Jag var väldigt rädd och orolig, men det gick bra. Dock har jag ett väldigt synligt ärr efter det idag.

  J_e_n_n_y@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Det mest minnesvärda ärret jag har är ett hack i pannan som jag fick första gången jag cyklade på min första 2 hjuliga cykel, jag tyckte det gick jättebra så jag skulle cykla ikapp med en annan och trillade, och fick en sten rakt in där.

  Har länkat också: http://fastfrusen.blogg.se/tavlingar/2011/december/bio-oil-2-januari.html

  /Stella
  stellaskoog@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag är med!

  Mitt mest minnervärda ärr är ärret jag har inuti mitt öga, precis på pupillen. När jag var 7 år slintade saxen in i mitt öga när jag skulle klippa med den. Denna olycka har krävt flera operationer och en kraftigt nedsatt syn på mitt ena öga.

  Hälsningar,
  Sandra
  santtu_nyberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 39. Jag är med! :-)

  Mitt minnesvärda ärr är såklart mitt kejsarsnittsärr som ständigt påminner mig om den lyckligaste stunden i mitt liv, min sons födelse. :-)

  Här har jag tipsat om tävlingen: http://levelours.blogg.se/2011/december/tavling-bio-oil.html

  / Madeleine (nooodle@live.se)

  SvaraRadera
 40. Jag tävlar åt min bror som har jättemycket ärr över kroppen pga av svinkoppar, eksem och operation.

  /Emelie

  SvaraRadera
 41. Mitt mest minnesvärda ärr har jag på magen efter att jag tagit bort en leverfläck. Jag gillade det men tyvärr växte det och blev för stort. Nu har jag ett stort ärr där istället.

  pemms66@yahoo.com

  SvaraRadera
 42. Ett ärr som alltid kommer finnas kvar är från mina träskor. På 70 talet hade alla barn träskor, även jag :) Men en spik stack ut på något sett och när jag skulle åka hem från farmor och skulle gå in i bilen skär spiken upp ett 3 cm långt snitt i sidan av knävecket. Oj!!! vad det blödde och äret finns där kvar fast det har gått många många år....
  (nillwa@hotmail.com)

  SvaraRadera
 43. amanda_sigfridsson@hotmail.com2011-12-21 00:15

  Mitt mest minnesvärda ärr fick jag en sommar när jag trillade med moppen på en cykelväg av grus. Fick rejäla, djupa sår. Oj som det sved! Och resten av sommaren blev badfri.. :/ 6 år senare har jag fortfarande ett stort ärr på ena knät och även på foten. Är glad det inte gick värre än det gjorde men jag hade gärna velat bli av med ärren..

  SvaraRadera
 44. Helt klart ärren jag drar på mig just nu, under min första graviditet då jag börjat få bristningar.
  Visst vore det underbart att slippa. Men ärren betyder kärlek och kommer påminna mig om den här underbara tiden med min dotter i magen för resten av mitt liv :)

  SvaraRadera
 45. Efter första graviditeten fick jag inte en enda bristning, men nu när min andra skatt precis kommit är jag full av kärleksmärken på hela magen! Tröstar mig med att utav dessa kom det vackraste jag har, min lilla Tuvalie!

  Har länkat tävlingen på min blogg: http://hesselgard.blogg.se/

  erikssonamanda85@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Det är då inget man vill minnas, men påminns dagligen om det ändå. Det är ett djupt ärr på insidan av vänstra vaden som jag själv är orsak till under mitt beroende. Idag är jag fri från min självdestruktivitet men ärren lever än kvar.

  Hajjdi@live.se

  God jul.

  SvaraRadera
 47. Mitt mest minnesvärda ärr är nog det har jag på handleden, skar upp ett djupt jack där när jag var i sexårsåldern. Hade hittat nån pantflaska utomhus, sprang mot affären för att panta den och föll på stenplattorna. En tant såg mig och tog hand om mig, sen kom min mamma som varit i affären o handlat under tiden, släpptes kassarna, tog mig och fullkomligt sprang till vårdcentralen. Där sydde de fem stygn ser det ut som - utan bedövning (!!!). Gjorde svinont, bokstavligen, men ja... idag har jag mitt lilla ärr där. Ser väl sådär ut men ja, ibland kan det vara "kul" att minnas saker från barndomen ändå.

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/december/vittellersvart-2.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 48. Inte det största eller mest synliga, men absolut det mest minnesvärda.

  Hade en lite fölunge som liten som betydde så mycket för mej. Han låg i mitt knä, kom travande emot mej när jag visslade m m. Vi lekte ihop, tills en dag när vi sprang i hagen och han var så glad o sprang o sparka bakut. Givetvis så kom jag ivägen, och fick mej en redig smäll under hakan. Det var mitt i sommaren, och jag fick ju såklart sys. Minns det så väl, för jag kunde inte äta glass på fjorton dar!

  Susanne
  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 49. Det mest minnesvärda ärret har jag på vänsterhanden och det uppkom när jag var liten och skulle hyvla mig en ostbit. Mamma frågade om jag kunde, jag svarade ja och sedan hyvlade jag både osten och handen. Kommer ihåg att jag skämdes då för att jag var så "klantig" men idag är det en del av mig.
  ...har en hel del ärr, de blir som kroppens egna minnen.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/12/2-jan-vinn-5-x-bio-oil.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 50. Mitt mest minnesvärda ärr är faktiskt ett fimpmärke som jag fick av min bästa kompis. Vi var ca 16 år och stod och tjuvrökte vid ungdomsgården en varm sommarkväll. Sedan när hon hade cigaretten skojjade jag med henne och sträckte fram min arm och sa" fimpa mig då". tror du inte hon gjort det då med!? Jag skrek av smärta och vart förvånad för jag trodde aldrig hon skulle göra det. Nu 5 år senare har jag fortfarande kvar ärret från den kvällen. Som är en ljus cirkel där huden är ljusare än resten av armen. Vi skrattar fortfarande åt den kvällen.

  Jag skulle vilja bli den lycklige vinnaren då jag såå många gånger varit med i dina tävlingar och tävlat utan att ens ha snuddat mållinjen, och nu tycker jag det är min TUR att vinna några BIO-OIL! :) Vill dock vinna den till min mamma som varit med i 2 bilolyckor och har rediga ärr efter alla operationer och skador. Vet att hon skulle bli otroligt glad över vad jag skulle kunna få ge henne.

  Länkat från bloggen: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/december/2-jan-vinn-5-x-bio-oil.html

  Gott nytt år och god fortsättning! Kram

  SvaraRadera
 51. Jag har ett litet ärr under näsan som jag fick när jag tappades i backen som liten! Haha, jag kan faktiskt skylla på det ;)

  SvaraRadera
 52. annelie.andersson-65@hotmail.com2011-12-31 13:54

  Som så många andra som vågat leva livet fullt ut, så har jag flera ärr.
  Några ärr sitter på insidan och några på utsidan. Några påminner om lycka, några om olycka.
  Mitt lyckligaste ärr är det som påminner om kejsarsnittet när det första av mina oerhört väntade barn kom till världen. Inga kejsare, men väl tre underbara kejsarinnor!

  SvaraRadera
 53. Några streck på handlederna som sakta bleknar med tiden, precis som minnet av en blodig kökskniv och känslan av att göra sig själv illa, hämnas för något som jag inte kunde påverka. Ärr som påminner om hur irrationell och sårbar man egentligen är.

  SvaraRadera
 54. Några streck på handlederna som sakta bleknar med tiden, precis som minnet av en blodig kökskniv och känslan av att göra sig själv illa, hämnas för något som jag inte kunde påverka. Ärr som påminner om hur irrationell och sårbar man egentligen är.

  En adress kanske... gycklaren699@gmail.com

  SvaraRadera
 55. Har ett stort ärr på mitt knä. Jag var 10 år gammal och vi var på semester hos släktingar utomlands, vi var ute och åkte rullskridskor och jag tyckte att jag var himmla cool och åkte utan skydd. Trillade ner från stentrappor med rullerna på och fick vara sängliggande halva semestern. Åkte faktiskt aldrig mer ruller utan skydd efter det. Zakarias11@live.com

  SvaraRadera
 56. Är gärna med och tävlar, har faktiskt bara ett litet ärr och det sitter på min ena tumme. Fick detta när jag var liten och lekte med en kniv som jag ej fick ha.
  För extra chans har jag länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/12/bio-oil-21.html
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 57. Oj, det måste vara det jag fich när jag nästan skar av toppen på ena tummen i en mandolin!
  -40 grader kallt och två små barn och 3 mil till vårdcentralen - inte läge att klä på ungar, värma bilen och köra iväg med blödande tumme - så jag tejpade ihop det och la tryckförband och det blev riktigt fint - borde ha sytt, men eftersom det var högerhanden så hoppade jag över det

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/january/bio-oil.html

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 58. Har många ärr men det jag minns mest och påminns oftast om är det jag har i pannan. Jag ramlade ur en gunga som 6-åring och skrapade pannan rejält, det ärret ser jag varje dag.

  Hälsn. Johanna
  pipmuskel(at)gmail.com

  SvaraRadera
 59. Mitt mest minnesvärda ärr måste nog vara ett ärr som jag har högt uppe på pannan. Det blev till under en dag då jag, min storasyster och min farfar var ute och letade svamp i skogen. Vi hittade inte mycket svamp, men eftersom vi var barn och tyckte att vi måste hitta något, så tog vi istället en "fin" sten och la i en påse.
  När vi var på väg hem igen så gick vi och trallade på vägen. Min storasyster hoppade och svängde med påsen och, tjong. Först märkte jag inget, men snart kände jag något varmt och kladdigt som rann ner i ansiktet. Jag ´var precis lagom i längd att hon hade tjongat påsen med (den rätt så stora) stenen rakt i huvudet på mig. Som tur var va vi inte långt hemifrån och vi rusade direkt in där mamma, efter att hon torkat bort det mesta av blodet, rakade av mig håret i pannan så att hon skulle kunna sätta på ett plåster.
  Nu har jag ett fint litet ärr där, som gör att jag alltid kommer ihåg det tillfället och min farfar <3

  SvaraRadera
 60. När jag var yngre runt 8-9 år kan det ha varit så lekta jag i trädgården nära en taggtråd, och självklart ramlade jag baklännges in i taggtråden. Det blev ett stort runt sår på säker 10 cm i diameter. Idag är ärret ett streck på kanske 8 cm på ryggen och trots att det gått snart tio år sedan är det kvar. Skulle vara skönt att kunna dölja det.

  Men det är inte bara detta ärr jag vill få bort, jag har även en del bristningar både på lår och kärlekshandtagen som jag mer än gärna vill få bort så att jag vågar bada i havet igen. Jag har inte vågat gå ut i bikini/baddräkt på grund av dessa bristningar så jag har tvingats att skippa att bada i havet under sommaren som jag verkligen älskade innan.

  Jag är bara 17 år och har många år framför mig, men med dessa bristningar och ärr hindras jag från att göra det jag älskar, denna kräm skulle hjälpa mig något enormt! :)

  michaelalindh@live.se

  SvaraRadera
 61. Ett ärr i ögonbrynet - jag åkte längdskidor för första gången sedan jag var liten och vinglade till, ramlade och slog staven i ögonbrynet så det sprack. Inte så märkvärdigt i sig men detta hände på dagen en nyårsafton och det var inte så kul att komma till jobbet efter helgen och försöka övertyga arbetskamraterna om att jag inte varit i slagsmål på nyårsaftonsnatten!

  kerran62@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. Jag är med. Mitt mest minnesvärda ärr finns på min kind då jag blev biten av en rottweiler när jag var yngre. Inget roligt, men ärret finns där och ibland störs jag av det.
  anxiety_@hptmail.se
  MVH Paul

  SvaraRadera
 63. I mitt arbete som kock har jag fått ärr av knivar men de mest minnesvärda har jag på halsen. Jag gick mellan i ett bråk. Så är de med det och de väcker minnen.
  kennertnilsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 64. jag hade bråttom ner för trappen en dag på högstadiet, skulle ner på stan o träffa kompisarna o det slutade med att jag flög nerför o fick ett bestående ärr under ögonbrynet som är rätt synligt än idag 20 år senare.

  Lisa liem.95@hotmail.com

  SvaraRadera
 65. jag blev skjutsad på moppe av en kille, han gasade på i en sväng med rullgrus och mitt knä hamnade klämd under moppen, det gjorde så ont och han sa att det var mitt fel och lät mig gå hem själv resten av vägen:( nu har jag ett jättefult ärr som minne sophhjarta@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Ärr kan ju finnas både på utsidan och insidan, men oljan skulle jag inte dricka upp (för att se om de hjälper på insidan ;) utan smörja på magen så att gravidtetsbrisyningarna skulle synas mindre ...

  malin.hem@gmail.com

  SvaraRadera
 67. Mitt mest minnesvärda ärr är från den vackraste sommardagen,
  då min älskade son lämnade magen.
  Han vill visst inte komma ut - hjärtat mitt,
  så han såg dagens ljus via akut kejsarsnitt.
  Ärret som består,
  påminne mig om det vackra i livet,
  snart fyller han ett år,
  och att det ska firas är givet!

  kicki_m1@hotmail.com

  SvaraRadera
 68. Mina mest minnesvärda ärr är de prickar som syns på såväl ben som armar och i mindre utsträckning i ansiktet från när jag backpackade i Australien och blev konstant biten av bedbugs. Var nära att få blodförgiftning och mådde kasst under en stor del av resan på grund av alla bett. Eftersom min hud är så blek som den är syns ärren i en evighet. Vore intressant att se om oljan skulle kunna dämpa de mindre trevliga resminnena!

  marikastroem@hotmail.com

  SvaraRadera
 69. Jag måste ärligt talat säga ett miniärr jag har på handleden... när jag var runt 15-16 år gammal och värsta trotsåldern självklart försökte jag skära mig i handlederna. Fick till en enda repa och blev helt chockad av att det faktiskt blödde, gjorde det aldrig mer efter det.

  Förvånansvärt nog fick jag till ett ärr pga trycket och ibland tittar jag bara på det och tänker hur skör man egentligen är. Sen gör det ju självklart en ledsen att tänka på hur många som skär sig där ute, men jag lärde mig en läxa och det var att det är inte värt att skada sig själv iallafall :)

  saraATgetpalmd.com

  SvaraRadera
 70. Ett ärr som sitter precis vid mitt vänstra öga.
  Det var min bästa kompis bror som slängde en leksaksbil en gång när han blev arg på sin syrra.Felet var bara att den träffade MIG!!!
  Han säger än i dag förlåt ibland när vi träffas,fast det är över 20 år sedan det hände!
  Kanske slulle den här oljan göra det mindre synligt så han inte behöver skämmas varje gång vi träffas!
  Camilla kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 71. Mitt minnesvärde ärr sitter i min panna och det är ett minne från att jag och min kompis skulle tävla om vem som sprang fortast nerför trapporna i ett hyreshus från andra våningen. Jag hann inte stoppa nedanför trapporna utan sprang rakt på glaset i trapphus ytterdörren dörren. Glaset höll men inte jag för jag fick åka in och sy! Jag var jätte rädd och 9 år. Vem som vann tävlingen minns jag inte men det var nog jag ;)

  Är jätte intresserad av Bio Oil för min hud speciellt ansiktet har blivit så torr med åren, det är nu det märks om man använder kvalitets kräm eller inte. Så jag hoppas .

  Kram nettan.klar@gmail.com

  Vill tacka dig vitt eller svart för det gångna året för alla dina inlägg som jag läst en del och för alla fina tävlingar som du anordnat. Ett stort TACK och en önskan om ett riktigt fin 2012 i ditt privatliv.

  Kram nettan

  SvaraRadera
 72. dressyrare@gmail.com
  ett ärr på knäet som jag slog i en bil och där ett par nylonstrumpbyxor senare fastnade. det var tider det; )

  SvaraRadera
 73. Har endast ärr från vattenkoppor jag kliade sönder som liten, således är det mest minnesvärda ett jag har precis bredvid ögat eftersom jag ser det varje dag.

  SvaraRadera
 74. Ett stort ärr som jag har på knät som aldrig kommer att försvinna. Detta fick jag när jag var i 12-årsåldern och var på en lekplats. Jag snurrade runt-runt-runt på en sak som fanns där och reste mig upp, jag var då väääldigt yr och flög direkt ner i marken. Olyckligtvis var det grus och en stor den spetsades rakt in i knät och blodet började forsa... det blev ett minne för livet!

  //e-mmeliiie@hotmail.com

  SvaraRadera
 75. Jag trillade upp för mormor och morfars trappa när jag var liten, och det lämnade ett stort ärr på mitt högra knä.

  natalie_lindh@hotmail.com

  SvaraRadera
 76. Vilken rolig fråga! Mitt mest minnesvärda ärr sitter runt min vänstra tumme. Den 1/2-2001 klämde jag sönder den i en tung ytterdörr. Samma dag var det beräknat att jag skulle föda! Min dotter väntade snällt i magen till 3/2, så mamma fick tummen lagad och paketerad! När väl dottern föddes så var det även min födelsedag så alla smärta var som bortblåst. Vilken present!

  vh
  Mamma Monika
  6048gustafsson@telia.com

  SvaraRadera
 77. Vem vann egentligen? Har inte lyckats hitta nåt inlägg där vinnaren presenteras..

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!