2012-03-22

Pool i källaren!

Idag har hela källaren fyllts av minst 30 cm vatten. Grejer flyter omkring och det är bara att börja om från början.

Hyresvärden kom och informerade om läget och just nu är det folk som pumpar ut vattnet och ska sätta igång fläktar. Med tanke på hur vädret är idag så kommer vattnet troligen utifrån. Det regnar, blåser och plusgraderna gör att snön smälter och pressar på. Som jag tidigare nämnt så bor ju vi i världens finaste och mest kvalitativa hus. Not.

När vi gjorde iordning förrådet häromkvällen så fick vi bräder på golvet så att kartongerna inte skulle stå direkt på golvet. Nu hjälper ju inte det när det är en sjö där nere.

Blir less men inte ledsen för vi har ändå tänkt till innan vi ställde in sakerna igen. Det som står närmast golvet är lådor med porslin och liknande som bör klara en drunkning. Ska inte ta ut något i förskott så vi får se hur det ser ut ikväll.

Huvudsaken är nu att vi får klarlagt vad läckan beror på och därmed får veta vem som ska stå för ersättningen. Tar lite kaffe på det!
- vs -

6 kommentarer:

 1. Som om inte en gång vore nog. Lider med er. Hoppas att det löser sig så smidigt det går.

  SvaraRadera
 2. Oh fy vad tråkigt!! Hoppas verkligen att allt kommer lösa sig smidigt tillslut!!

  Ja de är ett svårt val det här med förskolan. men jag ska dit och hälsa på i förstahand och om det verkar bra så byter vi!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Men va tråkigt !! det är verkligen sont som inte "får" hända..
  Hoppas era saker klarade sig så att skadorna inte blev allt för stora !!

  SvaraRadera
 4. Mina föräldrar har problem med en vattenläcka och den beror på gamla rör. Inga försäkringar täcker :-( Det är renovering för fullt.
  Hoppas inte de är lika knepigt för er!
  Ha De

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!