2012-04-16

Måndag hela veckan!

Inte mig emot, jag gillar måndagar.

Har haft kontakt med vårt försäkringsbolag och jag blev positivt överraskad då jag pratade med en kvinna som var riktigt trevlig och ödmjuk. Det var trevligt, nu hoppas jag att även ersättningen blir en positiv överraskning.
Maken kom hem med en Expressen idag, en dagsfärsk kvällstidning med bilaga. Insåg hur längesen det var som jag ens såg en tidning och känner mig långt från civilisationen. Tidigare kunde det vara en vardagslyx att köpa en (skräp)tidning med bilaga.

Stor ville se på film från när hon var en liten bebis och det betyder att bilder från vårt hem i Stockholm visats på stor skärm i flera dagar. Bilder från en rymlig och rent inredd lägenhet. Med gångavstånd till t-banan och Sthlm city tio minuter bort.

Påminnelser om vårt storstadsliv som mest känns retsamma eftersom jag längtat bort de senaste dagarna. Bort eller tillbaks.

Min man tror inte att det har med platsen att göra utan att det sitter hos mig. Han har troligen rätt, han brukar ha rätt när det gäller mig.

Hursomhelst så är jag på väg upp och längtan efter vår är stark, nu får snön smälta. Så min fina vinter, tack för den här gången, vi ses om ett halvår igen!

Dessutom har jag fått detaljer om ett superfint samarbete som även kommer er tillgodo, hurra!
- vs -

2 kommentarer:

  1. Det låter som om det händer en hel del roliga saker - HÄRLIGT !! :)

    SvaraRadera
  2. Skönt om det går åt rätt håll iaf.
    Kram!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!