2012-04-05

Testar just nu...

Jag har fått den stora äran att testa flera intressanta produkter, det här är några av dem. Känner mig lyckligt lottad för att så många företagare känner förtroende för mina objektiva recensioner. Tack!
Klicka på bilden för att komma
till Teething Bling.
"De flesta vet att bebisar älskar att leka med och bita på det allra mesta. Av den anledningen undviker många föräldrar att bära smycken när bebisarna är små. Det ändrar vi på!

Teething Bling är smycken som även är bitringar. Våra halsband och armband är gjorda av samma material som de flesta bitleksaker och är säkra för bebisar att leka med och bita på samtidigt som de är snygga accessoarer för mamma eller pappa.

Våra smycken är gjorda av silikon och innehåller inga ftalater, BPA, PVC, latex eller bly. Alla halsband har en säkerhetsspärr som gör att halsbandet öppnas direkt om bebisen drar i det. Smyckena är även CE-märkta."
Klicka på bilden för att komma till
Vikingsun.
"MAC Kid - En barnanpassad kvalitetskniv.

Att bjuda in barnen i köket och ge dem egna riktiga redskap är det absolut bästa sättet att få matglada barn!

Barnkniven har en mycket funktionell design. Knivbladets bakkant är patenterat och skapar ett skydd så att fingrarna inte glider ner under kniven.


Spetsen är rundad för att undvika att man skär sig och den målade linjen på knivbladets nedkant visar var kniven är vass. Handtaget är glidskyddat för små händer. Det är även högt nog för att undvika att knogarna slår i skärbrädan."

Missa inte tävlingen om en egen MAC Kid här!
Klicka på bilden för att komma
till Love Milk.

"Jackie amningstopp i svart bambutrikå med klassisk 3/4-ärm är ett perfekt basplagg i din amningsgarderob och passar till det mesta.

För att amma drar du enkelt ärmhålet över bröstet och sedan den underliggande v-ringningen åt sidan. De dubbla lagren tyg hjälper till att hålla brösten varma när du inte ammar.
Svart bambutrikå, 3/4-ärm, båtringning, figurnära passform. 95% bambu, 5% elastan.


Bambu-växten är både naturligt antibakteriell och antisvampbildande och växer snabbt utan bekämpningsmedel. Tack vare sina fantastiska egenskaper förblir bambutyg fräscht och luktfritt. Tyget är silkeslent, har ett härligt fall och en vacker lyster."- vs -

1 kommentar:

  1. -vad roligt att få testa så mycket saker! Vi har en teething bling hemma till vår tjej, och den har verkligen varit omtyckt och uppskattad! Snygg dessutom :)

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!