2012-04-04

Unken källare

Jag har spenderat större delen av dagen en trappa ner bland mjuka kartonger som smälter ut över golvet, illaluktande kläder och en väldigt attraktiv man.

Vi har fotograferat alla fuktskadade saker och skrivit listor över dessa. Det konstiga, och svåra, är att vi själva ska uppskatta det nuvarande värdet och höra av oss till försäkringsbolaget med totalsumman. Visst kan vi ta fram inköpspriset på de flesta prylarna men vi har ingen erfarenhet av åldersavdrag och liknande men vi får göra vårt bästa.

Förra året fick barnen rensa bland sina gosedjur och två säckar fick bo i källaren i väntan på mer plats. Av någon anledning hade vi missat att kolla om de klarat sig undan översvämningen så de har varit stående i några veckor. Tyvärr var även de skadade. En hel del var förstört och en säck har kommit upp för ett par omgångar i tvättmaskinen men det tveksamt om lukten kommer försvinna efter så lång tid. Det känns som att vi måste mörka det inför barnen för än så länge har deras saker klarat sig bra i det här.

Om någon undrade så är den attraktive mannen min.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!