2012-05-30

Lite shopping...

Vårt fönstershoppande ramlade ner i den virtuella shoppingbagen och vips så var det beställt. 

Det är extra härligt när man gör det så sällan. Impulshandlar.

Nu brukar det mesta faktiskt returneras till butikerna men det är roligt att få hem och känna på en stund. Barnkläderna brukar inte åka tillbaks, de passar nästan alltid som man tänkt men min kropp skiljer sig alldeles för mycket från de de verkar vara gjorda för och/eller så är jag för petig.

Önskar verkligen att jag kunde sy mina egna kläder. Den talangen har jag definitivt inte och vet att mitt tålamod knappt sträcker sig till att klippa ut ett mönster så jag fortsätter leta efter de rätta färdigsydda plaggen. 
Beställde iallafall den vita volangklänningen jag skrev om tidigare och de här aprikosa shortsen till dottern. En svart sommarklänning till mig själv.

Undrar nu bara om det går att amma i klänningen annars vet jag inte vad jag ska göra med den. Det ser åtminstone ut som att det går att andas i den och det gillar jag.

Köpte även de korta strumpbyxorna, biker-nånting kallas de.
Jag hade ett par suveräna korta cykelbyxor för många år sen som var perfekta att ha under kjolar och klänningar men de råkade jag rensa bort. Jag gillar verkligen inte när man blir svettig mellan låren på sommaren och undviker ofta kjol/klänning på grund av det. Hoppas nu att de här funkar.

Jo, visst vore det mycket bättre att börja springa och träna upp låren så att de inte ens snuddar vid varann men det kommer inte aktuellt för tillfället. Jag är alltför upptagen med min choklad.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!