2012-05-17

Sunsilk Pro-Heat Protect - testat!

Sunsilk har precis lanserat ytterligare produkter i deras Co-Creations-serie.

Den här gången är det ett samarbete med Thomas Taw, experten på skadat hår som kommit med en serie som reparerar håret från skador av värmestyling.

"Produkterna är unikt framtagna för att skydda håret vid värmestyling och innehåller patenterad ThermoActive Mineral Complex som reparerar och skyddar håret upp till 230 grader."

Sunsilk Pro-Heat Protect består av shampoo, balsam och en shinespray.

Den största fördelen med Sunsilk är att de är proffsprodukter som är tillgängliga för alla och att de är väldigt prisvärda (30-40 kr/st).
Jag är löjligt förtjust i flaskor med pump pch sprayfunktion och den här har en detalj jag verkligen gillar. Se bilden ovan. Det är en stoppspärr som gör att man kan låsa sprayfunktionen, mycket praktiskt om man ska packa ner flaskan eller liknande.

Jag har varit dålig på att använda värmeskydd i mitt hår och då jag fönar och plattar det minst en gång/vecka så är det något jag borde ha börjat med för länge sedan.

Alla tre produkter doftar väldigt gott, lite som varmt äpple. Både shampot och balsamet är riktigt bra, mitt hår känns rent och mjukt efter tvätt.

Att håret skyddas och repareras redan under tvätt känns som en toppenidé men huruvida det fungerar eller inte är svårt att avgöra. 

Jag tror dock att det fungerar eftersom jag tycker mig märka att jag faktiskt inte tappat lika mycket hår den senaste tiden och jag har av någon anledning tappat extremt mycket hår de senaste månaderna.

Det känns väldigt bra att spraya håret efter tvätt och före värmebehandling, särskilt när jag ska platta det. Sprayen tynger inte ner alls och doftar, som sagt, väldigt gott.

Sunsilks hårvårdsserier hittar ni i de flesta stora dagligvarubutiker.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!