2012-05-13

Vileda® städpanel - SuperMocio 3action!

Ytterligare en produkt ur Viledas stora städsortiment har testats här hemma. Den här gången är det SuperMocio 3action med hink och urvridare. 
Man ska helst vara barfota när golven torkas...
Det är Mellan som är familjens stora golvmoppsfantast (alla har väl en?) så han är den som jobbat hårdast. Det gnuggas, svabbas, doppas och vrids ur för glatta livet.

Skaftet går att justera så att längden passar en femåring likaväl som hans föräldrar. Det gäller dock att skruva åt ordentligt annars pressas skaftet ihop när man vrider ur moppen.

Hinken är riktigt bra, urvridnaren är mjuk och lätt att hantera, även för ett barn.
SuperMocio 3Action’s rengöringskraft ger dig trippelfunktion:
Det yttersta lagret är en kombination av ett microfiber material som tar bort fet och envis smuts, ny unik 3D struktur som samlar upp hår och små partiklar snabbt och enkelt, samt en röd fläckborttagare för tuffare smuts och märken.

De innersta remsorna är tillverkat i superabsorberande material som gör att dina golv torkar fortare utan att lämna ränder.

Med moppens specialdesignade citronform kommer du åt även i hörn, där det annars kan vara svårt att nå. SuperMocio 3Action levereras med ett teleskopskaft som kan ställas till önskad längd. Moppen kan tas av och maskintvättas i 60 °C.
Vi använder Grumme såpa när vi torkar golven, det känns mest miljövänligt och sådär skönt sommarsvenskt.

Moppen kommer åt i hörn och glider lätt fram. De röda fläckborttagarna, prickarna av ett slags skrubbmaterial, tog inte bort fläckar som fastnat, trots idogt gnuggande.

Jag gillar känslan av våttorkade golv, såpadoften är ljuvlig men att behöva skölja ur moppen efteråt är något jag verkligen ogillar. Tror det beror på att jag helst inte vill se smutsen som tidigare prytt våra golv. Och det här med hårstrån, tycker att det är så ofräscht och den här moppen plockar upp dem ordentligt. Jättebra såklart men återigen något jag inte vill se.

Sedan ska moppen stå på en passande plats och torka just nu saknar vi det utrymmet. Senare, när vi har hus, kommer åtminstone torkutrymmet inte vara ett problem.
Snabba ryck!
Slutsatsen är att SuperMocio är en bra mopp som kommer åt där det behövs, fläckborttagaren fungerade dock inte som förväntat. Ett stort plus är att den kan tvättas i maskin så att den riktigt rena känslan återkommer.

Viledas produkter hittar du i de flesta matvarubutikerna och hos Tretti.se.
- vs -

1 kommentar:

  1. Mm det låter verkligen som en bra mopp. Men synd att den inte rår på fläckar...

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!