2012-06-09

Hevea Panda-bitring - testat!

Jag och Liten har testat bitringen Panda från Hevea Baby.
Bitring i 100% naturgummi som är helt fri från ftalater, färger, PVC & EVAtane, silikon och BPA samt miljöriktigt producerad.

Det formbara gummit främjar barnets naturliga gnagande.  Skonsam ytstruktur som lindrar och masserar irriterat tandkött. Greppvänlig och hygienisk design i ett stycke som förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar.
Bitringen, eller bitpandan, har en mycket skön gummistuns och det syns verkligen att det är givande att bita i den. Det är nästan så att jag vill tugga på den själv, gummikvaliteten är fantastisk.

Pandan är lätt för bebisar att hålla i och sidornas olika strukturer ger variation när hon vänder och vrider på den.

Då pandan består av en enda del är den väldigt lätt att hålla ren och skölja av, det uppskattar jag som förälder. Att den är helt naturlig är en given fördel och det känns ju extra angeläget när det är något bebisar mumsar så intensivt på.

Pandan har en mild och ren gummidoft och en färg som påminner om färsk honung. Som leksak så väl färgen är inte direkt lockande men är det naturligt så är det.
Liten älskar att tugga och gnugga på sin gummipanda.

Heveas nappar, bitringar och badleksaker är gjorda i 100% naturgummi; naturlig sav från gummiträdet. Då det är ett naturmaterial innebär det att de inte alltid har samma färg och form och att de inte håller för evigt. Det är biologiskt nedbrytbart och för att förlänga dess livslängd bör den hållas undan solljus och fuktiga miljöer.

Precis som med organiska äpplen - det finns inte två exakt likadana och det är det som är det vackra med att vara naturlig!
Slutsatsen är att både Liten och hennes mamma älskar bitringen från Hevea och rekommenderar den därför mer än gärna!

Klicka här för att hitta en butik nära dig eller besök ekokul.

Stort tack till Terese & Hevea för möjligheten att utvärdera bitringen.
review recension - vs -

1 kommentar:

  1. Åh wow, en sån där skulle min kompis dotter behöva just nu :P

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!