2012-06-25

Welcome to the jungle

Igår eftermiddag kom vi fram till paradiset. Vi möttes av regn och en helt igenvuxen tomt. Det var ingen som helst överraskning eftersom ägarna (svärföräldrarna) inte varit här alls i år så naturen har gjort sitt bästa för att ta över.

För den mentala landningen spelade regnet ingen som helst roll. Jag har under så lång tid längtat hit och att äntligen vara på plats är så skönt. Nu är det sommar, semester och frihet som gäller. Lovely!

Däremot är det mindre praktiskt med regn när man, som vi, vill klippa ner gräset så snart som möjligt. Naturligtvis är det varning för översvämnng och en massa annat blött skoj så det lär inte bli av än på ett tag. 

Med tanke på att stugan stått orörd sedan tidig höst förra året så är det otroligt hur fräscht det ändå är. Spindlarna har levt gott, vilket de gärna fått göra. Spindelnät, några få spår efter möss och döda flugor var det som avslöjade att ingen människa varit här på länge.

Idag har vi diskat i stort sett allt som satt löst i köket. Golv och andra ytor har torkats med klorin och textilier ligger i högar i väntan på vädring. Det är iallafall beboeligt nu och resten får vi låta vädret styra.
- vs -

2 kommentarer:

  1. Frihet!
    Hoppas regnet drar bort snart så ni kan klippa ner gräset och springa barfota och ha sommar på riktigt. Kram!

    SvaraRadera
  2. Låter helt underbart att var apå plats! :)

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!