2012-07-22

Sällskap i paradiset!

Barnens mormor och morfar har spenderat ett par dagar tillsammans med oss. Det har varit lyxigt att ha dem här, dels för att de är väldigt trevliga att vara med men också för att barnen har bråkat mindre. Det har gett alla lite ny energi.

Lchf då? Jo, det har gått bra förutom igår. Då gick det snett. Hade gjort en kladdkaka a la lchf och det var väl helt okej men av någon anlednng så halkade jag redan innan den var serverad. Åt några godisar, en kaka och en kokosboll. Och kladdkakan med vaniljgrädde...

Nästan omgående bestämde min något mindre mage att visa upp sin tidigare storhet, inte alls kul. Nu får jag ju betala för det här ett tag, vet ju inte hur lång tid min kropp tar för att gå tillbaks till fettdrift. Hoppas ju att det går fort, mindre än en vecka åtminstone.

Har lagom med ångest, inget extremt och det är nog sunt.

Det positiva med mitt snedsteg är att jag faktiskt redan imorse längtade tillbaks till det strikta dietandet. Visst var det gott med sötsaker men inte så gott som jag trott och hoppats.

Imorgon ska vi åka till vår tidigare hemstad för att träffa släkt, vänner och se oss omkring. Det är inget jag ser fram emot. Självklart vill jag träffa vännerna men Stockholm lockar inte. Känner redan nu att jag kommer få huvudvärk av det utlovade på-stan-gåendet med Stor och det är garanterat en självuppfyllande profetia...
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!