2012-08-01

Det rullar på...

Känner att lchfdieten fortfarande tar rätt stor del av min tid. Det är inget klagomål eftersom jag är så himla glad över att jag fått tillbaks lusten att laga mat. Dessutom är det ju så att allt mitt tidigare småätande lämnar tomrum efter sig så frukost, lunch och middag blir viktigare än jag tidigare tyckte att de var.

Förut var det inga problem för mig att hoppa över både lunch och middag och istället äta mackor. Those days are gone...

Nu äter jag bara de tre nämnda målen och då vill jag att de ska vara trevliga.
Härlig LCHF-lunch! Bacon, äggröra, paprika, mozzarella, tomat och cole slaw gjord på röd- och vitkål.
Jag letar efter nya idéer, produkter och råvaror. Det är spännande och intressant. Ser även fram emot att baka mer när jag är hemma igen. Det finns ju en hel del lchf-bröd jag vill ge mig på. Nu äter jag en bit Flatbröd till frukosten och jag saknar det mjuka brödet.
Annars så har jag inte haft några fler blodtrycksfall eller andra obehag så jag hoppas att det var en tillfällig svacka. I lördags åt jag extra mycket kolhydrater, ett val jag gjorde och det blev en halv Snickers och lite annat gott.

Det är väl inte så smart att ta ett återfall varje lördag men nu har det blivit så de senaste tre. Det är dock imponerande för att vara jag att jag knappt känner någon ånger över snedstegen. Tror att der beror på att jag sköter mig så bra i övrigt.

Stoltheten (och resultaten) övervinner ångesten. Det gillar jag.
- vs -

2 kommentarer:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!