2012-08-28

Gryende höst

Läkarbesöket förra veckan gav inget svar på varför min hörsel är som den är. Det har varken blivit bättre eller sämre och jag kan inte heller påstå att jag vant mig vid oljuden. Däremot så vet jag vilka ljud som är värre än andra och undviker att köra diskmaskinen dagtid, lyssnar inte på musik och min man får gärna prata med en något ljusare röst. Haha, jo det är roligt nästan jämt.

Det läkarna rekommenderade var att jag skulle använda en avsvällande nässpray i en vecka eller så för att se om det är något med bihålorna och/eller en förkylning som helt enkelt satt sig på hörselgångarna. Detta trots att undersökningarna inte visade på något sådant och jag har heller inte känt mig förkyld. Förrän idag.
Det passar ganska väl in med dagens utsikt, det blåser kalla stormvindar, de första bladen börjar gulna och jag är grymt sugen på att kura upp mig i soffan med en kopp varm mörk choklad och tre-fyra nybakade kanelbullar.

Mitt straff för helgens (och lite mer) sockerslirande är ett kilo plus på vågen. Det gäller för mig att försöka släppa fokus på det annars kommer jag övertala mig själv att strunta i dieten och tröstäta mer än nånsin. Det vore riktigt härligt och förbannat dumt.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!