2012-08-29

Sommaronsdag & läkarbesked!

Sista onsdagen i augusti 2012 är här. Det har varit strålande solsken som att den allra sista droppen sommar skulle pressas fram och tacka för sig.

Mellan har nu gått i skolan i tre dagar och det verkar gå riktigt bra för honom. Inte så att jag oroat mig, eller jo, det har jag visst. Däremot gör jag mitt allra bästa för att undvika att tänka på att min lille lille 5-åring trängs på en skolgård med 16-åriga storkillar och hård asfalt. Att han åker buss i nästan sju mil utan vuxet sällskap. Att han ska vara stor när han är så liten.
Stor har fått inleda sin skolvecka med en massa skoj. Imorgon ska hon och hennes klass till ett äventyrsbad och i hennes väska följer självklart Laban & Labolina Shampo och Dusch 2 in 1. Ju färre flaskor desto bättre!
För övrigt så har jag fått svar från min läkare angående mina blodvärden, TSH-, T3- eller T4-värden eller vad de heter, och de är väldigt bra vilket betyder att den dos Levaxin jag äter är rätt. Förra gången jag fick dem kontrollerade låg min dos något i överkant men nu är de tydligen percis som de ska vara.

Det är naturligtvis bra men det betyder även att de blodtrycksfall jag haft inte kan härledas till Levaxindosen. Min viktnedgång har alltså inte påverkat värdena och det måste ju betyda att blodmängden i kroppen inte påverkas av vikten (som under graviditet).

Vad beror de då på?
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!