2012-08-22

Vileda Städpanel - 1-2 Spray!

Vi har testat golvmoppen 1-2 spray från Vileda och här är vår utvärdering.

Barnen tycker att själva sprayfunktionen var väldigt rolig och så länge barnen gillar att städa så får de hållas. Det blev kanske lite väl blött men det beror inte på moppen utan snarast på barnens trigger-happy-fingers.
1-2 Spray är den idealiska moppen såväl till den snabba uppfräschningen som till den grundliga storstädningen. Med rengöringsvätska inuti moppskaftet är 1-2 Spray alltid redo att användas - även utan hink & urvridare.

Du kan snabbt och enkelt spreja ut en lagom mängd vätska på golvet och ta bort smutsen. För bästa resultat, använd 1-2 Spray tillsammans med 1-2 Spray färdigblandat rengöringsmedel. Passar alla typer av golv.
Moppen har ett smidigt handtag och den är lätt att fylla på. Rengöringsmedlet som hör till har en ren och fräsch doft men det är inget jag känner att vi kommer köpa när det tagit slut. Det går lika bra med såpa, som jag föredrar, utblandat med vatten.

Jag upplever den här moppen som en motsvarighet till en uppladdningsbar handhållen dammsugare, om en vanlig golvmopp med urvridare motsvarar en vanlig dammsugare.
Som med alla städprodukter för golv så tar den plats och det gör att jag mer och mer längtar efter ett hus med utrymme så att de här redskapen får en egen plats. Som det är nu så pressas allt in i ett skåp och minsta lilla städning blir till ett projekt.

När vi har mer utrymme tror, och hoppas, jag att Vileda 1.2 Spray kommer fungera som en lättillgänglig snabbstädmopp som kommer användas av hela familjen.

Du hittar den och mer från Vileda i de större matvarubutikerna och hos Tretti.se.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!