2012-09-19

Love Milk Brigitte - testat!

Jag har tidigare testat toppar från Love Milk och har nu fått äran att utvärdera plagg ur årets höstkollektion.
Samtliga produkter är helt ekologiska och fördelen i det är uppenbar.

Brigitte är en uppdaterad variant ur förra årets kollektion. I år är den längre och i ett tunnare och mer elastiskt tyg. Årets fem färger är härligt höstiga och jag valde Mocha som är en mörkt lila nyans.

Båtringning har alltid varit en favorit, då jag har relativt breda axlar trivs jag väldigt bra i modellen och jag gillar hur bysten framhävs utan att jag visar hud.

Amningsfunktionen är utmärkt. Det är enkelt att dra tyget åt sidan, jag visar inte mer än nödvändigt och tygets elasticitet är jättebra.

Med snören på vardera sida kan du själv bestämma längd på toppen. På bilden har jag den i vad jag skulle kalla ett mittenläge och det är oftast så jag bär den.

Rynket är väldigt bra när man vill dölja eller maskera valkar eller liknande. Det blir en fin detalj med snören som man ju kan välja hur man knyter, enkla små detaljer som ger en fin effekt.

Jag har storlek medium och den sitter skönt tight. Däremot tror jag inte att jag skulle ha känt mig bekväm i den under den allra första tiden efter förlossningen. Då hade jag önskat en vidare modell men som det är nu så stormtrivs jag i den.

BRIGITTE, storsäljaren från förra hösten, är tillbaka i ny tappning.

I år är Brigitte lite längre, och kan användas både som amningsklänning och som lite längre amningstopp. Den snygga, klassiska båtringningen är kvar och även knytbanden i sidan som du drar i för att göra klänningen lite kortare.

Brigitte amningsklänning anpassas till de flesta tillfällen, och nu har vi även lagt till en underliggande panel som täcker din behå i sidan.
Amningsöppningen sitter i ärmhålet. För att amma drar du enkelt ärmhålet över bröstet och den underliggande panelen åt sidan.

Jag är väldigt förtjust i Brigittes variationsmöjlighet eftersom den passar lika bra till fest med kavaj och strumpbyxor som hemma till jeans. Mångsidighet är alltid en fördel men särskilt när det kommer till amningsplagg som man ju oftast inte köper så väldigt många av.

Min slutsats är att det är en riktigt snygg, mångsidig och väldigt praktisk amningstopp/klänning som jag rekommenderar varmt.

Love Milks produkter hittar du bland annat här.
review recension - vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!