2012-09-12

Nio månader Liten!

Liten är redan nio månader. Tiden har gått alldeles lagom fort och det är så mysigt att lära känna henne. Det händer saker hela tiden, hon pratar en massa och är glad mest hela tiden.

Hon sitter stabilt och kan sätta sig upp från liggande men kryper än så länge bara baklänges, högst ofrivilligt. Hon hamnar ofta under bord och andra låga möbler och blir jättearg när hon inte kan komma ut utan hjälp. Sött är det i alla fall.

Hon är fortfarande ganska liten till växten, 68 cl är storleken som sitter bäst just nu men snart kan vi nog gå över till 74. Än så länge ser man inga tendenser att vilja stå upp men det brukar ju gå undan när det är dags. Eftersom hon inte har någon spjälsäng så har det inte heller funnits några naturliga tillfällen att öva på.
Liten inspekterar blåbärsriset. Vårt alldeles egna blåbärsris.
Det bästa är att Liten äntligen slutat vara en kräk- och dreggelbebis. Inga fler fuktskadade halsveck eller blöta haklappar, bodiesar och allt möjligt. Hon är liksom torr och jag tror att hennes liv är mycket behagligare nu.

Idag har vi varit och titta på när pappan eldat på vår tomt. Det avr riktigt varmt och skönt ända tills solen gick i moln. Då blev det kjallt. På riktigt svinkallt så vi gick hem igen.

Och så drömmer jag om äppelkaka med vaniljsås och morotskaka med ett tjockt lager glasyr. Sådana med kolhydrater.
- vs -

3 kommentarer:

 1. Då har jag följt din blogg ungefär lika länge tror jag. Nio månader. Grattis till Liten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stora lilla tjejen. Tack!

   Glad att ha dig här!
   :)

   Radera
 2. Vad mysigt det låter! Underbart med en glad liten tjej <3
  Kram, Anneli

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!