2012-09-05

ORLY Fired Up - testat!

ORLYs höstkollektion Fired Up består av sex härligt murriga nyanser. Orly är ett proffsmärke som funnits på nagelstudior runtom i Sverige en tid men det är först i år som de lanserats i butik och jag har nu fått möjligheten att testa produkterna.
Orly är kända som ett världsomfattande, innovativt och högkvalitativt varumärke som grundar sig på salongsresultat och stor variation. Orly grundades 1975 och var först med fransk manikyr, ridgefiller och gelmanikyr för hemmabruk. Med tekniker som den världspatenterade ”gripppercap” gör man det superenkelt att öppna flaskan. Orly arbetar även vårdande och på bästa sätt för att inte skada användarens naglar och händer.
Alla proffslack (de större flaskorna) har gummerad kork som är oerhört praktisk, det är lätt att öppna flaskorna i alla lägen och jag riskerar inte att tappa applikatorn när jag målar. En enkel och smart detalj som underlättar en hel del, bra tänkt av ORLY.

Penseln är något smalare än andra och det går över förväntan att måla med den. Två lager lack sitter i ca fyra dagar vilket jag tycker är väl godkänt. Samtliga nagellack från Orly är fria från toluene, formaldehyd och DBP.
Orly SmartGel är jag väldigt nyfiken på, det är den allra första gelmanikyren för hemmabruk. Tanken är att man själv ska kunna skapa salongsnaglar till ett vettigt pris. Att det dessutom ger oss som bor på landet, där det sällan finns nagelstudior, en chans att ha salongsmanikyr är en trevlig bonus.

SmartGELS verkar så enkelt att till och med jag skulle klara av det, har någon av er provat dem?

Normalt sett så är mina naglar av toppkvalitet men den senaste tiden har de skivat sig vilket gjort att jag måste hålla dem riktigt korta. Tänker mig att gelmanikyr skulle ge dem en chans att återhämta sig.

Orlys stora utbud av vårdande produkter, SmartGel och nagellack hittar du bland annat hos ÅhlénsKicks och på Nelly.com.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!