2012-11-01

AXSO Barnvagnsskidor - testat!

Vädret har gjort att vi äntligen fått testa barnvagnsskidorna från AXSO.
Förra vintern blev det väldigt få promenader och det berodde främst på att det var omöjligt att ens ta sig över de vallar som plogbilen bygger upp och ökar på dagligen utanför huset. Speciellt den lösa nysnön försvårar framkomligheten, hjulen sjunker ner eller fastnar och underredet agerar plog.

Barnvagnsskidorna ökar vagnens framkomligheten avsevärt och jag vill påstå att de är oumbärliga för oss som lever i snörika trakter. De gör att vagnen kan användas året runt till skillnad från tidigare.

Själva skidorna är följsamma och styr mjukt vagnen över snön. De är lätta att sätta på och ta av, det är bara att lossa respektive spänna banden. De levereras i en praktisk förvaringspåse och tar liten plats när de inte används.

Skidorna på de främre hjulen plattar till snön och banar bokstavligen väg för bakhjulen, så nej, det behövs inte fyra skidor (jag har fått frågan).

AXSO Barnvagnsskidor fungerar hur bra som helst och rekommenderas varmt till vinterns härligt frostiga promenader!

Passa på att besöka AXSOs facebooksida nu och tävla om ett par skidor, där hittar du även e-handel. En lista över återförsäljare finns här.
- vs -

2 kommentarer:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!