2012-11-09

Glasögon & snö!

Fredagen den 9 november har i stort sett försvunnit i snöyra och förkylning. Det känns ändå helt okej och om jag mår likadant imorgon blir även lördagen relativt datafri.

Jag hittade inga nya glasögonbågar när jag var och tittade hos närmaste optikern, det hade ett rätt skralt utbud och inte ett enda par var i närheten av vad jag ville ha. Trist men som tur är så kan jag ju köpa bågar vart som helst och lämna in dem hos optikern för att få rätt glas. Gjorde en räd på the internet och beställde hem provbågar från två olika butiker. Av Favoptic fick jag låna hem hela sex bågar och Optikbutiken lånade ut tre åt gången. Det gick jättesnabbt att få hem dem, jag hade dem här två dagar efter beställning vilket jag tycker är imponerande med lantbrevbäring och allt.
Det lutar åt det här stuket.
Tyvärr passade inga av de nio bågarna som jag hoppats men nu kan jag åtminstone börja ringa in rätt typ av modell och jag måste överge truckerbrillor för jag är helt enkelt inte tillräckligt cool/modern/trendig/hot mama.

Har sett på film men kommer på mig själv med att kolla in inredning istället för att följa handlingen. Vad har de för köksbänk? Smart hyllsystem, sådant vill jag ha. Snyggt badkar, åh kolla det dörrhandtaget osv. Längtar och är redo att börja packa.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!