2012-12-22

Skolavslutning & borttappad!

Vi har varit på barnens skolavslutning i kyrkan och det var fint. Flera soloframträdanden och mitt i allt snack om obefintlig kamratskap i skolorna så var det fint att se hur de här barnen lyfter varandra. Det var riktiga hejarop och eloger och det kändes äkta. Mysigt var det.
Jag och barnen har gjort wienernougat och ska fortsätta med julgodis imorgon. Gjorde en polkaglasstårta som vi smällde i oss tillsammans med gäster idag. Helt ojuligt.

Vi har städat, plockat, tagit in granen, griljerat skinkan och sett på Grinchen. En dag för tidigt. Städningen var visserligen inte för tidig men det andra brukar vi göra dagen före julafton.

Undrar litegrann vart jag tagit vägen? Känner inte igen mig själv riktigt, igår blev jag obeskrivligt trött och det sitter fortfarande kvar. Hela jag känns svullen, huvudet bultar och jag får inte upp mungiporna.

Stor är förkyld och febrig, Mellan visar liknande symtom så det kan helt enkelt vara samma sak som sitter i min kropp. Får hoppas det. Vill vara glad och avslappnad den här julen.
- vs -

1 kommentar:

  1. Hoppas att det känns bättre nu. God jul och stor kram!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!