2013-01-13

100% Pure Vanilla Bean Body Scrub - testat!

Det vore ju löjligt att prata om kärlek när det handlar om hudvårdsprodukter, eller produkter överhuvudtaget, men jag är är i det närmaste förälskad i den här kroppsskrubben.

Som jag tidigare nämnt så går jag igång på dofter och den här är så ljuvlig att jag konstant snusar på mig själv. Som mättad vanilj, smarriga kakor, varma nötter, det doftar kondis. Om något skulle smaka som skrubben doftar så är det som den godaste chokladpralinen.
Denna läckra kroppsskrubb från 100% Pure med vanilj kommer omedelbart att göra din hud mjuk, smidig, frisk och livfull. Man ser direkt att huden mår bra och att den skiner av välmående. Starkt koncentrerad med ingredienser som skämmer bort din hy, även packad med massa vitaminer och anti-age produkter.

100% Pure produkter innehåller inga syntetiska ämnen eller andra ämnen som kan komma att skada din hy, 100% naturlig. Innehåller bland annat socker, kakaosmör, granatäppelfröolja, acaiolja, druvkärneolja, hasselnötsolja, gojibär, vaniljextrakt, hallon, fläder, björnbär och aprikosolja.
Förutom den rent sinnliga upplevelsen så är det en fantastisk peeling. Skrubbkornen består av socker som ger en alldeles perfekt skrubbeffekt, rivig om jag väljer att vara hårdhänt eller lagom peelande om jag tvättar normalt. Det går precis lika bra att peela torr hud som fuktig, oavsett så känner jag mig riktigt ren, fräsch och väldoftande efteråt.
 
De många olika oljorna håller min hud bebismjuk och len länge och jag behöver inte fylla på med någon lotion eller annan kroppsolja efteråt. Att innehållet i skrubben är helt rent och naturligt, därav namnet 100% Pure, är självklart ytterligare en fördel. Dessutom räcker burken länge och är värd varenda krona.

Jag använder skrubben vid varje dusch, inte för att min hud behöver det, utan för att jag vill. Jag rekommenderar 100% Pure Vanilla Bean Body Scrub helhjärtat.

Du hittar den underbara, underbara skrubben hos Nature's Beauty som även har en hel del andra ekologiska och rena produkter för din hud.
 recension review - vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!