2013-02-22

Korta omdömen - hudvård!

För mig är det viktigt att skriva välgrundade och utförliga recensioner i separata inlägg. Ibland är det dock så att det av olika anledningar inte finns så mycket att skriva om en produkt. Då jag ändå vill nämna dem så tänkte jag helt enkelt lista en del av dem här med ett kortfattat omdöme.
Oliva by CCS eco hand cream verkar skönt mjukgörande och fuktgivande för torra händer. Handkrämen är rik på ekologisk olivolja, sheabutter och glycerin som snabbt gör att händer och nagelband återfår sin naturliga mjukhet. Den rika krämen går lätt att smörja in och absorberas omedelbart av huden, den lätta parfymen ger händerna en fräsch doft.

Oliva by CCS ECO Hand Cream.

En väl återfuktande och len handkräm, absorberas snabbt. En stor fördel att den är ekologisk till ett lågt pris men den blommiga doften är något för vass för min smak.
Mild och vårdande handkräm med sheasmör, aprikoskärneolja och jättenattljusolja som gör händerna mjuka och smidiga. Milt parfymerad.

Kronans Droghandel Handkräm.

En helt okej handkräm med ganska klassisk blommig doft. Sjunker snabbt in i huden, är lättflytande och lämnar en något blank yta. Ett plus för den fina förpackningen i min favoritfärg.
Oljeskrubb med finkornig fruktos som gör huden mjuk och len. Innehåller blåa bär. Enbär är naturligt rika på essentiella oljor och motverkar oljig hud och blemmor. Blåbär kan syoltsera med ett naturligt spektrum av olika vitamin E och för huden viktiga antioxidanter.

Sankt Jörgen Park Spa Purifying Body Scrub. 
En bra sockerskrubb med oljebas som återfuktar huden väl. För min del är doften av enbär helt förknippat med mat vilket gör att jag inte känner mig fräsch efter duschen. Snarare sugen på en älgstek.
Milt rengörande duschkräm som motverkar torr hud. Bevarar hudens naturliga mjukhet och fuktbalans, fnns som parfymfri (Svanenmärkt) och med parfym.

Kronans Droghandel Duschkräm, Parfymerad och Oparfymerad.

Två vällöddrande duschkrämer som fungerar lika bra som handtvål. Den parfymerade varianten doftar milt och fruktigt. Stora, prisvärda förpackningar med fint mönster. De hade haft fördel av att ha pump då de blir ganska tunga  annars. Jag har hällt över dem i andra pumpförsedda förpackningar eftersom jag föredrar det av både praktiska och hygieniska skäl.
Torrhet, förhårdnader, sprickor – händerna får stå ut med mycket! Skäm bort dem med en intensivt reparerande behandling som vårdar, lugnar och gör händerna mjuka och smidiga igen. Sheasmör reparerar och mjukgör medan ekologisk arnica skyddar händerna mot ytterligare påfrestningar.

Yves Rocher Beauté Des Mains.

Den här krämen känns lite som en Body Butter i konsistensen. Den är väldigt fet och absorberas inte helt av huden, det är väl meningen då den ska skydda mot kyla. En ekologisk kräm som återfuktar väl och har en mjukt blommig doft.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!