2013-04-03

Det händer grejer...

Då har städningen inletts. Köket är numer avtorkat även om det inte är superrent. Det är ingen större idé eftersom det ska sågas både socklar, lister och annat plock den närmaste tiden. Det värsta dammet är iallafall borta och den svarta köksbänken är synlig. Det blir fint och vi är så nöjda. 
Dessutom har VA kopplats in idag. Hurra! Toaletten har premiärspolats och vattnet i de tre handfaten står och spolar. Det måste spola, om än inte i alla kranar, ända tills tjälen gått ur marken för att undvika att vattnet fryser. Det har hunnit frysa redan innan det kopplades in till huset och även om det känns helt snett med ständigt rinnande vatten så är det ett måste.

En del av handtagen till lådorna har skruvats dit och vi ser nu att det blir fel med kortare handtag på överskåpen. Vi får beställa fler av de längre för att få den enhetlighet vi är ute efter. De kortare vi redan skaffat får hamna på garderober och skåp i tvättstugan.

Det går framåt, grejer händer och jag är glad för det.
- vs -

6 kommentarer:

 1. Så härligt!! Minns när jag stod och torkade köket för första gången .. och många gånger till hann det bli innan vi flyttade in ;)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kök! Vi har beställt något liknande. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Det blir så himla snyggt :) !!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Härligt med framsteg ;-)
  Fint som snus blir det också!

  SvaraRadera
 5. Det förstår jag absolut att ni är, är super snyggt ju! :)

  SvaraRadera
 6. Ser verkligen lovande ut!! Vad underbart med ett nytt kök. Det skulle jag kunna ge mycket för just nu.... Kram

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!