2013-04-11

(Makka) Packa med String!

Medan mitt husband spikar upp socklar och lister i nya huset packar jag och kidsen i nuvarande lägenheten. Det känns så himla skönt att komma igång. Vi vet fortfarande inte när det kan bli dags för den riktiga flytten men jag är mer än redo.
String® pocket heter mina favorithyllor, de har varit något överfulla här men i huset ska de fyllas på ett mer genomtänkt vis. Jag gillar dem även när de ligger på hög och väntar på sina nya plats. Snart så...
Jag och Mellan packat ner ett stort gäng pocketböcker och skruvat ner hyllorna de stod i. Jag föredrar pocketformatet och gillar när de syns, har funderingar på att fylla en hel vägg med pocketböcker, återstår att se om det blir av. Det ligger ett par kartonger med böcker i källaren som ska upp så småningom.

En stor del av köksskåpens innehåll har fått tillfälliga bostäder i kartonger och jag tänkte packa upp dem imorgon. Gillar verkligen att rensa ur skåpen, ge bort sådan som inte använts de senaste två åren och bara ta med det vi tycker om.

Slutsamrådet vi ska ha tillsammans med kommunen och några andra lirare är ännu inte gjort vilket betyder att vi inte får flytta in i huset än. Vi får inte flytta in i vårt hus förrän ett gäng karlar säger att vi får det. Knäppt.

Jag kommer i vilket fall packa ur några få kartonger med glas och porslin vilket ju inte betyder att vi flyttat in. 

De skulle bara veta att jag redan bott i huset i flera månader rent mentalt. Då skulle det blir böter minsann.

<--- MakkaPakka är Litens favoritfigur, en liten sötnos i Drömmarnas trädgård. Jo, tv funkar som riktigt bra som godnattsaga...
- vs -

2 kommentarer:

  1. Snyggt med string hyllor kram Diana

    SvaraRadera
  2. Spännande!! Hur länge har ni hållt på att renovera ert hus?

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!