2013-05-20

Två nya vinnare!

Två av vinnarna i de senaste tävlingarna har inte hörts av i tid därför är två nya utsedda.

När någon vinner försöker jag skicka iväg ett mail till vinnaren direkt, eller kommentera i dess eventuella blogg. Om jag inte hinner det så gör jag det kring sista dagen. Mina mail har en tendens att filtreras ned i skräpposten så håll gärna koll även där.
Om mailadress saknas finns det inte mycket att göra så jag ber er att hålla utkik när vinnare presenteras, det tar extra tid att utse nya och de övriga vinnarna måste tyvärr vänta extra länge på sin vinst.

Kommentera gärna till vinnarinlägget så jag vet att ett mail med adress är på väg, en säkerhet för både dig och mig. Om du ser din kommentar till nämnt inlägg betyder det att jag fått dina uppgifter.
IDUN MINERALS LÄPPGLANS finns i tolv vackra färger, från ljust rosa till intensivt rött. Namnen på läppglansen har inspirerats av rosor, vars naturliga färg återspeglas i läppglansen. IDUN Minerals högpigmenterade läppglans är framtagna med utgångspunkt att vara så rena som möjligt, utan några onödiga tillsatser.
En nya vinnare av ett läppglans från IDUN Minerals är utsedd, stort grattis till:

Malin


Besök IDUN Minerals och välj ut den nyans du önskar. Skicka dess namn tillsammans med din adress till vittellersvart@gmail.com senast 23/5 så kommer vinsten med posten. 

En ny vinnare i tävlingen tillsammans med Bokförlaget Max Ström är utsedd, stort grattis till:

Lotta

Du har vunnit boken Jesper Walderstens Målarbok.
Skicka din adress till vittellersvart@gmail.com senast 23/5 så kommer boken med posten.
- vs -

2 kommentarer:

  1. Jättekul att jag vann! Har skickat adressen till din mail. :-)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att jag vann! :)
    Har mailat min adress. :)

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!