2013-06-12

Grattis till fyra vinnare!

Mina barn är mycket förtjusta i Röjar-Ralf och de vill gärna flytta in godislandet tillsammans med Vanilja. Det är en spännande story som tål att ses flera gånger och världen de befinner sig i är skönt annorlunda. För oss vuxna är det mycket nostalgi när vi besöker spelhallen och ser alla klassiska spel och figur. Rolig, spännande och tänkvärd i sanna Disneyanda!

Fyra lyckliga vinnare av en varsitt exemplar av Röjar-Ralf på dvd eller blu-ray är nu utsedda.
©Disney
Häng med på äventyr när Walt Disney Animation Studios bjuder in till en fartfylld resa i videospelsvärlden tillsammans med Röjar-Ralf. Ralf har i årtionden spelat skurken i sitt videospel, men han längtar efter att bli lika omtyckt som spelets hjälte Fixar-Felix. Därför ger han sig ut på en actionfylld jakt i hopp om att bevisa för alla att han minsann också kan vara hjälte. Sökandet leder honom in i andra spelvärldar, och han träffar den busiga racerföraren Vanilja von Sockertopp.

Men när en ond fiende hotar deras värld, inser Ralf att hela spelhallens öde vilar i hans jättelika händer.ar-Ralf är en fartfylld komedi som hela familjen kommer att ha roligt åt. Utgåvan innehåller också Paperman som belönades med en Oscar® i kategorin bästa animerade kortfilm.
Stort grattis till:

Rune


Angelica

Håkan

Ninni

Skicka uppgifterna tillsammans med namn och adress till vittellersvart@gmail.com senast 16/6 så kommer filmen med posten. Lämna gärna en kommentar till det här inlägget så jag vet att ett mail är på väg.


Om du inte vann filmen så hittar du den bland annat hos Cdon, Ginza och Discshop.


Tusen tack till Miriam och Disney för vinsterna, och tack till alla som ville vara med i tävlingen!
- vs -

3 kommentarer:

 1. Wihooo! Nu får jag glada barn! Har mailat dig nu, vill gärna att du skickar filmen till min mamma, då vi åker bort. Tack snälla på förhand! :-)

  SvaraRadera
 2. Åååh, tack snälla!
  *ÖVERLYCKLIG*

  Har precis skickat iväg ett mail till dig.

  Åter igen, ett stort tack <3

  SvaraRadera
 3. Tjohoo, tusen tack!

  Har mailat.

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!