2013-06-27

IDUN Minerals Foundation & Rouge - testat!

Förra året testade jag produkter från IDUN Minerals för första gången, läs om det här, och insåg tidigt att det var något för mig. 

Samtliga basprodukter består av högrenade mineraler vilket innebär att de är renade från skadliga ämnen och helt fria från konserveringsmedel.


Nu har jag även testat IDUNs foundation och rouge där resultatet är precis lika bra som jag hoppats.

IDUN MINERALS FOUNDATION
En högpigmenterad, silkeslen och mjuk formula för en naturlig finish. IDUN Minerals Foundation känns och ser ut som ett puder, men är krämig vid applicering. Mineralerna smälter lätt in i huden och ger ett jämnt och fint resultat. IDUN Minerals foundation är vattenavvisande och sitter där den ska hela dagen.
Även om det mesta av min skepsism kring krämer i puderform avtagit så förvånas jag ändå över hur bra det faktiskt blir. Det lösa foundationpudret kommer i en smart förpackning som gör det enkelt att få lagom mycket puder på borsten.

Pudret smälter in i huden och ger en fint naturlig yta. Jag har inte behövt använda vanligt puder ovanpå eftersom underlaget ger ett perfekt täckande och jämnt resultat.

Det naturliga solskyddet på SPF 15 är ytterligare en fördel, speciellt för min hy som har lätt att få solfläckar (melasma). Dels täcker pudret de fläckar jag redan har samtidigt som de skyddar huden från fler.

IDUN MINERALS ROUGE
Smälter fint in i huden och ger den en frisk lyster. Den kompakta formulan av högrenade mineraler gör att det behövs endast en liten mängd rouge för att uppnå ett fullgott resultat. Applicera rouget på den högsta punkten av kinden för att se pigg och fräsch ut hela dagen.
Rouget jag har använt har en nyans som passar min bleka hy utmärkt, Smultron. Det är lättapplicerat och ger ett friskt skimmer. Jag känner mig fin när jag har det och det är ändå det make up handlar om.

Precis som med foundationen smälter även rouget in i huden på ett tillfredsställande vis, huden andas, inga porer täpps till och det känns verkligen hur skira dessa puder är.


Svenska IDUN Minerals Foundation och Rouge rekommenderas varmt för dig som vill ha en naturlig look och värnar din hy!

Du hittar deras produkter bland annat hos eleven.se och hos samtliga apotekskedjor.

- vs -

1 kommentar:

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!