2013-07-12

Det blir lite Stockholm...

Då tiden är knapp har vi bestämt oss för att inte åka till sommarparadiset i år utan får satsa på annat. Det känns tungt i hjärtat, barnen blev ledsna men accepterade faktum till slut och godtar den kompensationsresa vi planerat.

Som tur är bor barnens mormor och morfar idylliskt i de djupa Dalaskogarna med gott om plats för vår stora familj. Vi börjar där och tar oss sedan till huvudstaden. Där har vi lyckats låna en lägenhet och kan därför stanna fler nätter än vi normalt gör. I vanliga fall brukar vi bo på hotell vilket gör att det blir max två nätter för att undvika att ruinera den redan skrala semesterkassan.

Tanken är att vi ska hinna göra Stockholm utan att hetsa fram och tillbaks och intensivumgås med släkt och vänner, stresshoppa och ha så förbannat roligt, skynda skynda. Skratta nu barn, lek nu barn, vi måste vidare...

Nu kommer vi dessutom kunna ha lugn och ro hemma hos mamma, träffa finaste vännerna och syskonen som bor i dess närhet. Tror att det blir riktigt bra. Om två veckor bär det av söderut.

Vad tycker du att vi inte får missa att göra när vi besöker vår gamla hemstad Stockholm?
- vs -

3 kommentarer:

 1. Stockholm, jag har ingen koll alls vad som finns att göra där men en hel del antar jag, haha :) (Om man jämför med Norrbotten där vi bor).

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra semester i huvudstaden och att slippa stressa är ju underbart! Är dålig på Stockholm så inga tips härifrån :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Önskar er en fin semester.
  Kram!

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!