2013-07-01

Min graviditet vecka 15

En ocensurerad veckobok över min pågående graviditet. På måndagar går jag in i en ny vecka så det här handlar om förra veckan.

Vecka 15

Jag har återfått mitt normala luktsinne och tycker inte längre att allt luktar illa. Det som luktar illa gör det förstås men inte så att jag får kväljningar och mina favoritdofter är lika ljuvliga som vanligt. Så skönt!

Det tog ett tag men nu har brösten börjat ömma. Och växa. Ganska osmidigt med en Liten som envisas med att sätta armbågarna just där när jag nattar henne. 

Passar på att njuta av att ha Liten så nära, nära eftersom jag vet att min kropp kommer vara upptagen längre fram.

Läser i mina gamla journaler att jag fick mina första blödningar i vecka 14 under de två senaste graviditeterna, före den här vill säga. Tredje gången gillt men jag hoppas att det är en tillfällighet som inte betyder något i längden.


Den värsta tröttheten har släppt taget, ytterligare en positiv sak den här veckan. När jag är trött är det lätt att härleda det och inte bara den allmänna dåsigheten en gravid kropp ger. Det är inte lång tid kvar tills jag kommer in i den skönare tiden av en 40 veckor lång graviditet och jag ska göra mitt bästa för att njuta av det till fullo.
- vs -

1 kommentar:

  1. Det låter som en bra plan, försök njut till fullo :) Jag saknar (redan) min gravidmage, hihi.

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!