2013-10-02

Allvarligt?

Jag är en gnällspik, det är jag väl medveten om men jag väljer ju också vad jag skriver här i bloggen och undviker att bara gnälla. Inte idag, nu kommer gnället - utfärdar en varning för er som föredrar en mer positiv inställning.

I drygt fyra veckor har en förkylning hängt i, den övergick i bihåleinflammation som inte släppte taget förrän efter avslutad penicillinkur. Jag var fortfarande täppt nattetid vilket ju försvårar sömnen men jag behövde iallafall inte springa och snyta mig stup i kvarten så jag var ändå glad att det gick över.

Nu har det kommit en alldeles ny smitta till familjen. Den började med Liten som varit täppt och snuvig och därför inte sover bra. Sover inte hon - sover inte jag och så har det varit ända sedan hon kom för snart två år sedan.

Självklart suger min höggravida hormonstinna kropp till sig även den här smittan så nu är det bara att börja om på nytt. Nästäppa, hosta, halsont och den där förbannade snuvan som hela tiden måste åtgärdas. Blir så himla less för tröttheten urlakar mig, hela ansiktet känns svullet och humöret blir därefter.

Det är knappt tre månader kvar av graviditeten och i den här farten kommer krämporna bara ökas på och jag det gör mig sur och grinig. Jag ville så gärna vara sådär ljuvt gravid, vacker och mild men det verkar inte vara min grej den här gången heller.

För att sammanfatta gnället:

- Nästäppa.
- Dålig nattsömn.
- Snuva.
- Hosta.
- Halsont.
- Halsbränna.
- Ryggsmärta.
- Huvudvärk.
- Ständigt kissnödig.
- Ömmande åderbråck.
- Ömmande bröst.
- Spänd hud över magen.

Sådärja, nu hoppas jag på lite magi som förminskar allt eftersom jag skrivit ned det. Trolleritrollera!

Och glöm inte att jag varnade innan.
- vs -

4 kommentarer:

 1. Man får klaga ibland, speciellt om man mår så här! Hoppas du kryar på dig snart! Kram

  SvaraRadera
 2. Men stackare !! Krya på dig !!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. En gravid kvinna får klaga, mycket ;)
  Hoppas du kryar på dig fort!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Man får klaga. Helst som gravid. Och jag klagar med. Vaken bebis, magsjuka, förkylningar OCH magkatarr. Livet är inte alltid enkelt ....

  Hoppas ni kryar på er snart!
  Kram

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!