2013-10-30

CableCup Hide - testat!

Jag har tidigare skrivit om CableCup (här), en riktigt smart inredningsdetalj som gör att vi slipper sneda och fula takkoppar och får ett renare intryck.

Vi har CableCups på de flesta av våra taklampor, både de med svart kopp och vit.
Vi har satt upp den mörkgrå taklampan Hektar från IKEA över köksön och uttaget i taket sitter alltför långt åt sidan. Därför fick vi skarva sladden och sätta en kabelkanal mellan lampans takkopp och uttaget. Lampans kopp är riktigt snygg och gedigen behöver inte bytas ut mot en vanlig CableCup. 

Däremot så är själva eluttaget fult och får gärna döljas. För sådana tillfällen har CableCup kommit med en lösning som heter Hide. En blindkopp som döljer både uttag och sladd i taket, på en snedvägg eller liknande.

Av någon anledning satte vi en transparent kabelkanal som ska bytas ut mot en vit och det är ett av många småprojekt som ska göras.

CableCup erbjuder smarta lösningar som förskönar hemmet, rekommenderas! 
- vs -

2 kommentarer:

  1. Åhh, det där är kanske något för oss! Måste visa sambon. Nu när vi byggde i utbyggnaden så blev uttaget till lampan som är tänkt över soffbordet på tok för långt ute i rummet (vet inte hur vi tänkte där). Tro hur det blir när man har trätak?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ah, smart! Tack för tips!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!