2013-10-22

Grattis till 3 + 1 vinnare!

 Hudvårdsbutiken Selected Skincare har nu utsett de lyckliga vinnarna i tävlingen om en valfri produkt ur deras välsorterade, ekologiska sortiment.
Stort grattis till:

Qat

Du har vunnit Trilogy Everything Balm!

Everything Balm är den perfekta allt-i-allo krämen, den lugnar, mjukar upp och återfuktar din hy, går bra att använda både i ansikte och på kroppen. Everything Balm innehåller en kombination av antioxidantrik certifierad organisk Marula olja och certifierad organisk nyponolja, båda dessa ingredienser är kända för sin läkande förmåga. Jojoba olja, honung och vitamin E ger näring åt huden. Använd Everything Balm till torra armbågar, händer, fötter, läppar. Denna rena och naturliga kräm passar även bra att använda på små barn.
 Håkan

Du har vunnit Trilogy Vital Moisturising Cream!

Det här är Trilogys mest populära dagkräm som ger näring, återfuktar och skyddar din hy och passar bra till alla hudtyper. Med en blanding av naturens 12 mest välgörande botaniska växter såsom nypon, nattljusblomma och orange blomma, hjälper denna lättabsorberade dagkräm din hy att förnyas och den minskar tecken på för tidigt åldrande.
Christina Frisberg

Du har vunnit Age Proof Replenishing Night Cream

Age Proof Replenishing Night Cream. Denna prisbelönade nattkräm återställer och föryngrar din hy. Medan du sover slätar den ut rynkor och fina linjer. Med dess unika blandning av bioaktiva ingridienser hjälper den hudens naturliga förnyelseprocess och den återuppbygger hudens elasticitet och spänst.
Selected Skincare valde även att utse en bonusvinnare för hennes eko-tänk:

"Vilket slöseri det är med alla bomullstussar jag använder när jag sminkar av mig, så därför önskar jag bli mer miljövänlig med dessa glada färgklickar till Ekorondeller! :)"


Stort grattis till 


Mirre


Du har vunnit Ekorondeller!

Ekorondeller för ansiktstvätt eller avsminkning Dessa underbara små cirklar kan användas på många sätt, allt du normalt använder en bomullsrondell till (och slängt). Den är perfekt som sminkborttagning och ansiktstvättlapp och kan även användas för att smörja ut kräm eller foundation. De är tillverkade helt i ekologiskt material i högsta kvalitet som bambuvelour, ekobomull och bambufrotté.
________________________________________

Skicka era adressuppgifter till vittellersvart@gmail.com senast 25/10 så kommer era vinster med posten. Lämna en kommentar till det här inlägget så vet jag att ditt mail är på väg.


Ett varmt tack till Anders & Selected Skincare för de fina vinsterna, och tack till alla er som ville vara med i tävlingen!
- vs -

5 kommentarer:

 1. Grattis till dom :)

  Men så roligt att du var här i trakterna, kommer du härifrån?

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket! Du gjorde min dag! :D

  Mejl är på väg!

  KRAM/ qat

  SvaraRadera
 3. Oh, så roligt! Stort tack! :)

  SvaraRadera
 4. Tack tack.... har mailat adressen ;)

  Håkan

  SvaraRadera
 5. Christina Frisberg TACK!!! :) :) skickar mail med adress
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!