2013-10-21

Min graviditet vecka 31

En ocensurerad veckobok över min pågående graviditet. På måndagar går jag in i en ny vecka så det här handlar om veckan som gått.

Vecka 31

MVC-kollen på måndagen visade fina värden, något lågt hb (116) och magen växer bra. Enligt bm bär jag mina graviditeter högt och det är därför det trycker på så pass mycket mot lungorna. 

För er som inte upplevt sura uppstötningar kan jag meddela att de är precis lika otrevliga som de låter. Troligen beror det på just det att min mage står högt för jag kan knappt lägga mig ner utan att de kommer som ett oönskat brev på posten. Trots att jag äter väldigt lite i taget så är det tydligen för mycket för kroppen att klara av.

Har dock inte så mycket halsbränna längre men undrar lite smått om den ändå inte är att föredra... Är inte alltid gräset grönare?

Min läkare har sjukskrivit mig 75% resten av graviditeten så det är osäkert om det blir något mer jobb för mig innan det är dags att föda. Det vore ju dumt om foglossningen stannar längre än nödvändigt bara för att jag envisas med att slita på kroppen i det här läget.

- vs -

3 kommentarer:

  1. Ja, varken halsbränna eller sura uppstötningar är speciellt kul, men nu är det inte så jätte långt kvar innan bebis kommer :)

    SvaraRadera
  2. Det låter lite besvärligt, men nu är det ju inte så långt kvar :). Viktigt att lyssna på kroppen dock och ta det lugnt på jobbfronten. Kramar

    SvaraRadera
  3. Nu är det inte långt kvar, mysigt med liten bebis igen :-) Kommer knappt ihåg att min sjumånaders har varit ett sånt litet knyte... Vart tar tiden vägen??

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!