2013-10-28

Min graviditet vecka 32

En ocensurerad veckobok över min pågående graviditet. På måndagar går jag in i en ny vecka så det här handlar om veckan som gått.

Vecka 32

Jag är väldigt redo för att bebis ska komma. Tänker mycket på hur det ska bli att få krama honom och har sakta börjat boa och planera (praktiskt) för hans ankomst.

Förra helgens bilresa har gjort att jag har ont i svanskotan (eller var det onda nu sitter) och kan sitta ännu kortare perioder än innan men efter en vecka så ger det med sig något även om stolar inte är mina bästa vänner just nu.


Har börjat svullna upp, det var säkert ett tag sedan det började men nu är det påtagligt. Mina ringar sitter tight på fingrarna och kläder lämnar märken överallt på kroppen. Det är visserligen stor skillnad mot min sommargraviditet då jag hade elefantfötter och helt jämntjocka smalben. Det såg väldigt roligt ut, lite som stockar. Nu slipper jag åtminstone värmepåslaget och vet ju att svullnaden lägger sig så snart bebis är ute.

Annars är jag mest trött på att vara trött. Sover dåligt trots att jag inte kan hålla ögonen öppna, kan inte för mitt liv förstå hur det går till men sådant är läget just nu. Som en vän sa "det ska vara tråkigt och jobbigt så att man längtar extra mycket tills bebis kommer" så jag försöker ta det med ro. 

Längtar gör jag.
- vs -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!