2013-10-10

NASHI LIFE Argan Color Shampoo & Conditioner - testat!

Jag har testat NASHI LIFE Color Maintenance Shampoo och Conditioner och här följer min utvärdering.
Shampoo och balsam som bevarar färgen längre med hjälp av dess CHROMA SAVE COMPLEX™. Detta är Landolls färgbevarande system som på ett naturligt sätt skyddar håret mot yttre faktorer och gör att färgen sitter kvar längre.Det bygger på en unik blandning av antioxidanter och limnanthes Alba Oil som bl.a. skapar ett uv-filter och lägger som ett skyddande lager runt hårstrået. 
Shampoot har en ganska simmig konsistens och beror troligen på att de innehåller mindre vatten än vanliga hårprodukter man hittar i livsmedelsbutikerna. Balsamet känns som balsam gör mest. Doften drar åt det fruktiga med tyngdpunkt på citrus.

Det första som förvånar mig är hur dryga båda produkterna är, jag brukar med mitt långa hår behöva en hel del shampoo för att få upp ett bra lödder. Här räcker det med en halv handflata per tvätt och det är lätt att använda. 

Samma sak gäller balsamet, en halv handflata räcker till både hår och hårbotten även om jag inte alltid masserar in balsam i hårbotten. Det brukar räcka med topparna.

Nästa sak som förvånar mig är att jag inte behöver tvätta håret på en hel vecka. Det håller sig alltså fräscht i upp till sju dagar vilket är hur bra som helst. Jag tycker inte om att behöva tvätta håret varannan dag så det här passar mig alldeles utmärkt.  Måste bara säga det igen, håret känns nytvättat sex dagar efter tvätt, det är länge.

Det skulle möjligen vara annorlunda om jag använt mig av några stylingprodukter men det har jag inte gjort under testperioden.

NASHI LIFE Color ska fungera färgbevarande och om färgen sitter bättre på grund av formulan eller för att jag tvättar det mer sällan kan jag inte svara på. 

Den tid som gått sedan jag började använda NASHI LIFE har mitt hår mått avsevärt bättre, det har känts tjockare, mer livfullt och friskt. Jag är väldigt imponerad av resultaten och har en ny favorit i badrummet.

Som jag nästan alltid nämner så skulle även de här produkterna vara ännu bättre om de levererades med en pump men man kan inte få allt.

Slutsatsen är att NASHI LIFE Argan Color Maintenance Shampoo och Conditioner håller håret fräscht riktigt länge, är väldigt dryga och vårdar håret på ett tillfredsställande sätt. Jag rekommenderar dem varmt!

Nashi Argans olika produkter hittar du bland annat hos Baressoshop.seLyko.se och hos välsorterade frisörer.

- vs -

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset blev sugen på att testa kram Diana

    SvaraRadera
  2. Det låter som toppenprodukter!! Gillar att lyxa till det för håret :)

    Tack så mycket! Hehe, jag tror att måleriet är bra för det mesta :)

    Ha en härlig fredag <3 Jennie

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!