2013-10-04

Stormen river...

Årets första riktiga höststorm är här och sliter träden åt alla håll. En perfekt dag att mysa inne i vår alldeles egna sjukstuga. Tyvärr orkar ingen baka kanelbullar vilket ju skulle ha suttit perfekt till kaffe och varm choklad i soffan men vi kan säkert kompensera det med några nya filmer och köpekakor.
Stolarna på bilden stod i godan ro vid bordet men har blåst upp mot bordet, det ser ut som att vi ställt dit dem men det har alltså vinden skött på egen hand. Presenningar far omkring i byn tillsammans med diverse skräp, inte den vackraste synen även om det är mäktigt att se hur stark vinden är.

Det sitter inte många löv kvar på träden vilket är lite synd, det var så vackert med alla färger men istället får vi längta tills snön kommer och färgar allt vitt. 

Jag ger förkylningen den här helgen och sen ska den vara borta från hela familjen för större slöseri av tid vet jag inte. Alla utom Stor, som är i skolan, segar runt som halvsovande proppar som snorar, gnäller och hostar, helt meningslöst och sjukt tråkigt.

Missa inte att vara med i de tävlingar som avslutas på söndag respektive måndag med totalt åtta vinnare, den ena som ger dig möjlighet till miljövänligare städning och den andra som bjuder på vackra naglar.

Mikrofiber-kit från Vileda.

Nagellack från No7.

Vad gör du idag?
- vs -

7 kommentarer:

 1. Oj då, här har vi en riktigt härlig höstdag :) kram och trevlig fredag/Diana

  SvaraRadera
 2. Usch, det ser inte speciellt härligt ut. Men kan man vara inne och mysa (och skylla på vädret) så är det perfekt :)

  SvaraRadera
 3. Ååh, vilka fina bilder. Jag tycker om vindstormar. Har sådan tur att jag bor längst upp i trapphuset - taket riktigt knarrar och susar när det blåser upp!

  SvaraRadera
 4. Här är det också riktigt höstigt idag, grått, blåsigt och kallt. Sövande väder. Åh, krya på er alla! Det blir bara vila och slapp här hemma ikväll, väldigt skönt när man är trött.

  Tack snälla för de fina orden, det gör mig såå glad! Hihi, ja mycket kärlek kommer vår lilla skatt att få :) Längtlängtlängt.

  Ha en lugn fredagkväll tillsammans i sjukstugan <3 Jennie

  SvaraRadera
 5. Det var då en envis förkylning. Hoppas att kuckelimuckmedicinen hjälpte;) se till att riktigt kurera er i helgen nu fina du. Många kryapåerkramar

  SvaraRadera
 6. Fy fan !! Det är SYND om oss !!
  Herr förkylning är en ytterst ovälkommen gäst, och jag har redan fått nog !
  På helgen vill jag göra roliga saker - inte ligga i soffan och snörvla och frysa !!
  Kram och krya på dig !

  SvaraRadera
 7. Det lät som en riktig höstdag, brr! Men perfekt att mysa inomhus och krya nu på er!

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!