2013-11-08

Fix i Litens hörna!

Imorse vinkade jag och Liten av resten av familjen och de är snart framme i Stockholm. Där ska de bo på hotell, träffa släkten och bjudas på middag innan det blir Monster Jam och shopping imorgon.

Bestämde mig för att rensa upp i Litens hörna. Eftersom att hon inte har något eget rum än så har vi försökt ge hennes saker ett utrymme i vardagsrummet. Den enda plats som funkar där har varit bakom soffan och det har varit väldigt rörigt och nästan bara varit hon som fått plats där bakom.
Jag har svårt för att ta bilder i motljus och det är det hela tiden i hennes hörna men jag tror att det syns på ett ungefär hur det ser ut.
Idag tog vi ut alla saker och gjorde om. Det är fortfarande provisoriskt men det känns åtminstone lite mer överskådligt och lättstädat. Det lilla bord med stolar har fått flytta fram och står nu i själva rummet. Självklart skulle det invigas med att ätas lunch vid bordet.

Om hon skulle ha haft sitt "rum" där hela tiden så hade vi satt upp hyllor och tänkt helt annorlunda men nu är det som sagt tillfälligt och jag längtar så tills vi får inreda hennes riktiga rum. Just nu delar Mellan och Stor på det rummet och de längtar naturligtvis tills de får flytta upp på övervåningen.

Hon har sina två förvaringskorgar från Elodie Details som huserar leksakerna, en röd sittpuff för dockor och dockkläder, en hård väska för böcker. På bordet finns tuschpennor och papper och det är allt hon behöver och använder.

Lamporna till de tre långsmala fönstren jag beställde från IKEA syns någotsånär och de har tyvärr varit svåra att ta en rättvis bild av. Jag är dock jättenöjd med dem, både storleken, hur de passar i de smala fönstren och att de går att dimma.

Själva planen med vardagsrummet kommer i ett eget inlägg framöver.

Nu gäller det bara att jag slutar lyssna efter konstiga ljud och undviker att börja fantisera och skrämma upp mig själv... Då blir det en skön fredagskväll för oss i vårt drömhus!

Vad gör du ikväll?
- vs -

3 kommentarer:

 1. Jag är likadan, jag lyssnar alltid efter en massa konstiga ljud då jag är själv hemma och fast jag vet att det inte är någonting så skrämmer jag ändå upp mig själv. Knasigt! Hoppas nu ni får en mysig kväll, och en trevlig helg. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag gör likadant när jag är själv! Hoppas natten gick bra iallafall?

  SvaraRadera
 3. Så mysigt Liten har det!

  Tack så mycket :) Här blåser det också ofta så jag har gett upp att fixa ute nu. Det får vänta till våren :)

  Hoppas att ni har en fin lördag <3 Jennie

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!