2013-11-20

R.E.D.D. V.I.P. November 2013

November månads VIP-utskick från R.E.D.D. Free är sponsrat av Lactacyd (ACO Nordic) och innehåller IntimmousseDuschcreme samt tamponger.
Lactacyd innehåller mjölksyra som hjälper till att bevara din huds naturliga pH-värde. Därför är Lactacyd ett milt och naturligt val om du vill hålla din hud i perfekt balans, även om du tvättar dig varje dag. Lactacyd säljs på apotek samt i butiker i dagligvaruhandeln.
Under kampanjperioden får du hela 30% rabatt (och fraktfritt) på hela Lactacyds sortiment hos Apotea, ange koden: lactacyd i kassan.

Roliga tävlingar och mer information om och från Lactacyd hittar du som vanligt i Gästbloggen, missa inte det!
______________________________________________________________

Om det nu, mot förmodan, är någon där ute som missat det att alla har chansen att få tamponger hemskickade helt gratis så anmäler ni er här. Gratis innebär att ni svarar på en kort enkät efter mottaget utskick, tar max 3 minuter och är helt klart värt det!

Besök gärna Reddshop för prisvärda abonnemang för de av oss som behöver mer än en ask tamponger/månad.

Tusen tack till våra (s)heroes i REDDVILLE-teamet! ♥
- vs -

3 kommentarer:

  1. Jag har tänkt kika närmare på det där hur länge som helst men nu jädrans ska jag göra det också :)

    SvaraRadera
  2. Ah, tack för tips! Sånt där är ju alltid användbart :D Fast jag hoppas det dröjer ett tag till för min del innan jag behöver tänka på tamponger igen ;D Skadar ju inte att ha hemma den dagen det behövs iaf!

    SvaraRadera
  3. Tamponger är a thing of the past här sedan jag upptäckte den fantastiskta menskoppen, har använt den i ca 2 år nu och det är så otroligt skönt och befriande och fantastiskt - för första gången sedan jag fick mens så besväras jag faktiskt inte av det, alls! Prova!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!