2013-11-14

Trilogy Ultra Hydrating Hand Cream - testat!

Jag har testat Ultra Hydrating Hand Cream från Trilogy och här följer min utvärdering.
Njut av den sofistikerade doften av söt apelsin, bärnsten och vanilj som snabbt absorberas in och levererar en intensiv återfuktning och ett skydd i form av antioxidanter. En djupt närande blandning av kokos, Marula och certifierad ekologisk nyponolja kombinerad med manukahonung som mjukgör och skyddar. Havreextrakt lugnar torr eller narig hud, vilket ger en naturlig barriär mot fuktförlust. Antioxidantfyllt vitt te föryngrar och skyddar mot fria radikaler.
Samtliga produkter från Nya Zeeländska Trilogy är helt ekologiska och det är den första fördelen. Den andra, mest uppenbara fördelen, är doften. Återigen en hudvårdsprodukt där basen består av mild vanilj, min absoluta favoritdoft. Man känner även nyanser av söta citrusfrukter och har en tyngd jag tycker om. Kommer på mig själv med att lukta på mina händer då och då.

Det tar en liten stund innan krämen absorberas av huden men det går att fortsätta smörja in sig tills den är helt absorberad, den behåller sin krämighet utan att bli våt som en del handkrämer tenderar bli. 

Trilogy Hand Cream lämnar en glatt yta jag upplever som skyddande.

Det står att krämen ska ge en intensiv återfuktning, det kanske den gör men jag upplever den främst som en bra daglig handkräm.

Trilogy Intensive Hydrating Hand Cream rekommenderas som en väldoftande, dagligt handvårdande kräm som kan användas av hela familjen. Du hittar den och fler ekologiska produkter från bland annat Trilogy i fina nätbutiken Selected Skincare.
- vs -

1 kommentar:

  1. Jag skulle verkligen behöva en bra handkräm, mina händer blir såå torra och nariga på vintern :/ Ska kika närmare på den där.

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!