2013-11-13

Vilar duktigt!

Och vilan har dämpat värkarna. Känns konstigt att det fungerar, bra och samtidigt hinner jag bli lite otålig. Det var så verkligt, bara några timmar bort för ett dygn sedan och nu känns det knappt alls.

Imorgon ska vi till Specialistmödravården för samtal men på kallelsen står det att eventuella piercingar ska tas bort och att undersökningen tar ungefär en halvtimme.... En lätt hjärnkontroll?

Hoppas i vilket fall att de kan se om det hänt något fysiskt efter de värkar jag ändå haft fram tills nu, behöver ett bevis på att jag inte inbillar mig. 

Fast jag vet att det är värkar, jag har ju varit med förr och blir arg för att jag inte ger mig själv mer trovärdighet än så. Det är ingen annan som misstror mig (såvitt jag vet) så jag måste lära mig att slappna av.

Under dagen idag har jag rört mig mer än de senaste dagarna. Jag har tvättat och hängt tvätt, dammsugit, bytt lakan, plockat i diskmaskinen och lite annat hemmaplock. Bebis är fortfarande livlig och det känns tryggt. Vi får helt enkelt se vad som händer nu när mamma kommit och jag börjat slappna av.

En natt till sedan är jag på sjukhuset, om än bara på ett kort besök.
- vs -

3 kommentarer:

 1. Hoppas att det går bra på besöket imorgon!! Som du säger, lita på dig själv. Tänker på dig!

  <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bra på besöket idag vännen och lyssna på dig själv och lita på dig själv. Du känner din kropp bäst;) Många kramar <3

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det gått bra idag!
  Kram

  SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!