2013-12-20

Hormonstinn och bråkig...

De två senaste dagarna har varit mentalt tuffa för det här preggot. Känner mig slut, överkänslig och förvirrad. Sover dåligt, har värkar som gör ont och som vanligt så vill jag mycket men orkar nästan inget. Det är tröttsamt på flera plan.

Jag bråkar med barnen och blir ledsen, vill bara lägga mig och sova men när jag väl kommer i säng så kan jag inte somna. Det är väldigt svårt att slappna av när man har värkar. Speciellt meningslösa värkar.

<-- Tur då att man har en storasyster som skickar finaste presenten i form av 100% Pure Body Cream x 2, en i favordoften Vanilla Bean och en som jag inte testat tidigare men som vanligtvis ingår i min lilla bukett av favoritdofter: Coconut.

Imorgon eftermiddag kommer en del av familjen till oss. Vi ska få ha dem hos oss en hel vecka och det känns oerhört lyxigt. Det innebär också att jag och barnen ska göra vårt bästa och städa innan de kommer men när det gäller julförberedelser så behöver vi inte göra något speciellt.

Lillasyster skrev i ett sms: Du ska bara vila, vi fixar

Och det är så skönt att höra, att veta att det kommer bli bra oavsett hur min energinivå ser ut. Betryggande och bra, familj är bäst. 

Men just städningen tycker jag inte att de ska behöva ta hand om så lite jobb bli det allt. Tyvärr jobbar maken så vi anda får hjälpas åt.

Sen måste vi skaffa en julgran och mysa järnet!
- vs -

1 kommentar:

  1. Ja, det är superkul när dem kommer he och visar :)
    Kram till dig!!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!