2013-12-08

LOPPI Blogbag 1-åringen!

Jag och Liten har fått en blogbag från LOPPI med sju olika produkter, alla riktade till 1-åringen.
Ett paket med LEGO Duplo Zoovänner passar väl ihop med Stora Djurparken som Liten redan har i sin ägo. Här kommer en till pingvin, tre klossar och en liten isbjörn som får flytta in i djurparken.

Det är lekdags i djurparkens polarområde. Ha kul på isen med den söta isbjörnsungen och pingvinen! Lek med de transparenta isblå och stengrå DUPLOklossarna. Börja ditt livs LEGO byggäventyr med vänliga DUPLOdjur!


Den klassiska Pixi-boken har vi en hel hög med här hemma men det här är den första som Liten får som sin egen. De vi har sedan tidigare kommer ända från min barndom och från de andra barnen.


Carin och Stina Wirséns bilder och texter är så fina och såklart blir Trolleri med Liten Skär en favorit.


En förpackning från Folksam med diverse bra-att-ha-saker. som är smidig att ha i skötväskan. Den innehåller:
12 x plåster, 2 x skavsårsplåster, 4 x brännsårsplåster, 4 x brännskadegel, 2 x torkare och 1 x solskyddskräm.

I bagen kom även en en burk med vitaminer. Jag ger inte mina barn kosttillskott utan räknar med att deras kost är tillräckligt varierad för att de ska få i sig all näring de behöver. Om det är någon som vill ha vitaminerna så kan du skicka ett mail så får en av er dem.

KidsZoo Multivitamin för barn. Vingummibjörnar med naturlig smak av jordgubbe, apelsin och citron. Naturliga färgämnen och inga artificiella sötningsmedel.

Slutligen fick vi tre ekologiska produkter från Änglamark, Coop.


Ekologiska Majskrokar - Ekologiska majssnacks av majs och solrosolja. Härligt frasiga som smälter i munnen.

Av någon anledning har Liten inte smakat majskrokar tidigare och det var ingen supersuccé direkt. Tänker att de kan vara bra att ha i bilen som nödproviant?

Klämmis - ekologisk och kravmärkt fruktpuré med 100% frukt; päron, kiwi och banan.

Fruktpuréer i klämpåse äter Liten gärna så fort hon får chansen och det var samma reaktion när hon smakade den här. Tycker att de är perfekt att ha med i väskan, bilen och att ha hemma när färsk frukt inte finns att tillgå. Sådant som tyvärr händer på landet lite då och då. En klar fördel att det är ekologiskt och kravmärkt och fritt från tillsatser.

Ekologisk Fruktdryck med smak av äpple och päron. Drycken fick helt klart godkänt. En sådan här dryck fungerar på samma sätt som fruktpuréer, att ta med när vi ska någonstans. Det är väldigt sällan som barnen dricker ur engångsförpackningar när de bara är hemma.

Stort tack till LOPPI för möjligheten att testa produkterna!
- vs -

2 kommentarer:

  1. Loppi är toppen :) kram Diana

    SvaraRadera
  2. Me like loppi! Sitter och väntar på deras jul-bag, ska bli spännande att få hem den!! :)
    Vecka 38 nu hörru, det drar ihop sig! Snart har du ett mirakel i famnen, så härligt! Jag har själv funderingar på nr 3 fastän lillan bara är 3 månader, haha. Sambon lär svimma om jag säger det till honom ;)

    Och jo, jag nöjer mig nog med en tomteluva på sonen. Tur hans overall är röd;)

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!