2013-12-17

Min graviditet vecka 39

En ocensurerad veckobok över min pågående graviditet. På måndagar går jag in i en ny vecka så det här handlar om veckan som gått.

Vecka 39

En mycket förvirrande och frustrerande vecka. Vid flera tillfällen har jag trott att förlossningen startat men efter flera undersökningar och ett uppenbarligen avstannat värkarbete så har ingen bebis kommit ut.

Kommer på mig själv med att rent mentalt redan fött vilket känns konstigt, magen är ju kvar och minibrorsan rör sig livligt.

Skönt att han mår bra, det visar ju både rörligheten och CTG-kurvorna och jag mår också bra. Visst har jag smärtsamma värkar till och från, är trött och så som jag ju varit ett tag men fysiskt mår jag bra. 

Det är dock påfrestande att inte känna att jag kan lita på mina egna intryck och att värkarna inte har någon synlig verkan.

Har skrivit ett par inlägg om graviditeten den här veckan så det här blir kort.
- vs -

1 kommentar:

  1. Jag som sitter vid en dator i en annan del av sverige tycker att det är så spännande. Men jag förstår att du tycker att det är jobbigt att inte veta NÄR det är dags. Hoppas att lillebror visar tydligt när han vill ut :)
    Kram!

    SvaraRadera

Kul att du tittade in här, om du lämnar en kommentar är det lätt för mig att hitta tillbaks till dig!